Ο Δήμος Καβάλας στη διεθνή τουριστική έκθεση Sajam Turisma στο Βελιγράδι

25 Φεβρουαρίου 201318:30

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η προσέλευση των επισκεπτών της διεθνής τουριστικής έκθεσης Sajam Turisma στο Βελιγράδι στο περίπτερο του Δήμου Καβάλας που από κοινού με το Δήμο Παγγαίου και με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση.

Η διεθνής τουριστική έκθεση Sajam Turisma που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου  παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική. Για το Δήμο Καβάλας αποτελεί ένα σημείο αναφοράς των προσπαθειών που γίνονται για ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος από τις περιοχές της Βαλκανικής.

Στους επισκέπτες του περίπτερου της Καβάλας εκτός από έντυπο πληροφοριακό υλικό μεταφρασμένο στη σερβική γλώσσα προσφέρθηκαν και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα όπως ελιές, τυρί, κουραμπιέδες και γλυκά κουταλιού.

Επίσης, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Καβάλας είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν και σ’ ένα πρότυπο διαγωνισμό όπου ως δώρα σε αυτούς που κέρδισαν, προσφέρθηκαν δωρεάν διαμονές σε ξενοδοχεία της Καβάλας.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr