Ο διάδοχος του Xbox 360 είναι και επίσημα γεγονός και ονομάζεται Xbox One

25 Μαΐου 201301:00

Όπως περιμέναμε, το Xbox One δεν περιορίζεται στα games, αλλά πασάρεται ως το απόλυτο σύστημα ψυχαγωγίας για το σαλόνι, με έμφαση σε τηλεόραση, ταινίες, μουσική, αθλητικά κλπ.

Το Xbox One έρχεται με το νέο βελτιωμένο 1080p Kinect, που σας επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του συστήματος με φωνητικές εντολές.

Το Xbox One διαθέτει μεταξύ άλλων εξατομικευμένη home screen, πολλές επιλογές παρακολούθησης TV (που δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα), πρωτοποριακό multitasking με τη λειτουργία Snap (πχ άμεση μετάβαση από παιχνίδι σε ταινία), Skype HD, προβολή δημοφιλούς περιεχόμενου με τη λειτουργία Trending, και εύκολη φωνητική αναζήτηση τηλεοπτικού περιεχόμενου με το OneGuide.

Το Xbox One είναι ένα ισχυρό σύστημα, με οκταπύρηνο επεξεργαστή x86, 8GB RAM, 500GB σκληρό και Blu-ray. Όσο για το Xbox Live, στο Xbox One η υπηρεσία ανεβαίνει επίπεδο με cloud αποθήκευση των πάντων, νέο σύστημα matchmaking Smart Match που εκμηδενίζει την αναμονή για να μπείτε σε ματς, δυνατότητα καταγραφής και δημοσίευσης gameplay από τα παιχνίδια με το Game DVR, «ζωντανά» παιχνίδια που εξελίσσονται και βελτιώνονται καθώς παίζετε, σημαντική επέκταση των achievements, δυνατότητα να παίζετε τα games καθώς εγκαθίστανται, κατέβασμα των updates στο background, και Xbox SmartGlass για σύνδεση με άλλες συσκευές.

To Xbox One θα βγει φέτος. Δείτε το παρακάτω και πείτε μας γνώμη!

Πηγή : techblog.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr