Ο Μπάμπης Στόκας και η Μάγδα Βαρούχα στην Κομοτηνή

24 Μαρτίου 202411:45

Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο εμβληματικούς Ελληνες τραγουδοποιούς, έρχεται την Κυριακή 24 Μαρτίου στο Paspartulivestage , για μια μουσική παράσταση που συμπυκνώνει την πολύχρονη πορεία του στη μουσική.
Μαζί του η Μάγδα Βαρούχα.
Απρόβλεπτος και αυθεντικός, μοιράζεται τις αλήθειες του, μέσα απ’ τον νέο του δίσκο, καθώς και με διασκευές οπως το πολύ γνωστό, αγαπημένο και διαχρονικό λαϊκό τραγούδι «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους», που αποκτά μια άλλη χροιά, με την εκτέλεση από τον Μπάμπη που ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά “αυτή η νύχτα μένει”.
Μέσα από τη μοναδική του ικανότητα να κινείται με άνεση και αγάπη τόσο σε ηλεκτρικές μπαλάντες όσο και σε αυθεντικά λαικά ακούσματα, κάνει μια αναδρομή στα τραγούδια που τον χαρακτήρισαν. Από κομμάτια των Πυξ Λάξ σε τραγούδια της προσωπικής του πορείας αλλά και σε απρόβλεπτες διασκευές.
Μας καλεί να ονειρευτουμε και να διασκεδάσουμε Μ ενα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης: τα εμβληματικά τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας και της δισκογραφίας των πυξ Λαξ , τραγούδια που αγαπά, διασκευες αλλά και και ότι τον εμπνεύσει πάνω στη σκηνη

Αρθρογράφος