Ο Αλέξης Χαρίτσης ως happy traveller στην Θράκη

29 Φεβρουαρίου 202413:46
Ποιοί παρουσιάζουν τον Αλέξη Χαρίτση ως happy traveller στην Θράκη; – Γιατί οι Εγκάθετοι αλλάζουν την ατζέντα της Νέας Αριστεράς στην Θράκη; – Οι καταγγελίες του Τάκη Χαρίτου
 
Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης
 
Οι Εγκάθετοι του Προξενείου διαδίδουν ότι ελέγχουν τη Νέα Αριστερά και ότι τα ιδρυτικά στελέχη του κόμματος , Χουσείν Ζευμπέκ και Οζγκιούρ Φερχάτ.
 
Το κείμενο που φέρεται να υπογράφει ο Αλέξης Χαρίτσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσε να μπει στο ανθολόγιο του “πολιτικού τουρισμού”.
 
Στην Λέσχη Κομοτηναίων  το κοινό ήταν προβληματισμένο και περιορισμένης δυναμικότητας. Ο Αλέξης Χαρίτσης διατηρούσε χαμηλούς τόνους.
 
Ο Αλέξης Χαρίτσης, έχει αντιληφθεί ότι οι εργοδότες του Ζευμπέκ και του Φερχάτ, θα χρησιμοποιούν την Νέα Αριστερά για να φέρουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο την ατζέντα του τουρκοφρόνων και των σκληροπυρηνικών του Προξενείου.
 
Επίσης θα χρησιμοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για να δημιουργήσουν μία παράσταση νίκης στις ενδομειονοτικές συγκρούσεις αφυδατώνοντας πολιτικά τους μη αρεστούς στο Προξενείο.
 
Την ίδια στιγμή, φαντασιώνονται οι Εγκάθετοι ότι έχουν δύναμη και ισχύ καθώς” στους στραβούς της Αριστεράς βασιλεύουν οι μονόφθαλμοι Εγκάθετοι.”
 
Έχει ενδιαφέρον ότι -όπως επισημαίνει και ο Τάκης Χαρίτου, τ. βουλευτής και μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΔ “ένα νέο ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για τη Θράκη πρότεινε από την Κομοτηνή ο Αλ. Χαρίτσης της Νέας Αριστεράς!”
 
Όπως επισημάινει ο Τάκης Χαρίτου “είναι να αναρωτιέται κανείς, δεν γνώριζε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ – και με την δική του συγκατάθεση-είχε καταθέσει ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη της Θράκης στη συζήτηση στη Βουλή το 2022, στα πλαίσια της Διακομματικής Επιτροπής;
 
Δεν οφείλει να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποστασιοποιείται ο ίδιος και η Νέα Αριστερά από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την Θράκη, που αναδείχθηκε μετά από εκτενή διάλογο με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής;
 
Η επίκληση ως λόγου αποστασιοποίησης ,οτι δεν υλοποιείται το πόρισμα που κατέθεσε η ΝΔ στην Διακομματική Επιτροπή, προφανώς και δεν μπορεί να γίνει πιστευτός. Εκτός και αν οι δύο βουλευτές της Νέας Αριστεράς ,σε Ξάνθη και Ροδόπη, του επέβαλαν μια τέτοια επιλογή και επομένως υποχρεούται να εξηγήσει τους πραγματικούς λόγους αυτής της μεταστροφής.
 
Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίες.” καταλήγει ο Τάκης Χαρίτου.

Αρθρογράφος