Ο Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ συμμετέχει για πρώτη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΟΠΑΠ 2019

13 Ιουλίου 201910:36

Με τη συμμετοχή 550 αθλητών και αθλητριών από 57 σωματεία απ` όλη την Ελλάδα, διεξάγεται αύριο (Σάββατο) και την Κυριακή, το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στο ΟΑΚΑ. Και το εφετινό πρωτάθλημα, στηρίζει ο Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ΟΠΑΠ Α.Ε. 

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αποτελεί σημαντικό αγωνιστικό τεστ πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ντουμπάι που είναι προγραμματισμένο για το πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου (7-15) και φυσικά μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου ορισμένοι αθλητές και αθλήτριες να «πιάσουν» όρια ενόψει της διοργάνωσης που θα γίνει στο εμιράτο.

Οι αγώνες  σήμερα εκκινούν στις 08:30. Το πρώτο σκέλος της πρεμιέρας θα ολοκληρωθεί στις 13:00, ενώ το απογευματινό θα εκκινήσει στις 17:30. Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας θα εκκινήσει στις 08:30 και θα ολοκληρωθεί στις 12:00, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 17:30.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΟΠΑΠ θα συμμετέχει και η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών. Τη διοργάνωση -κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας- θα τιμήσουν με την παρουσία τους και αρκετοί των των πρεσβευτών του Μέγα Χορηγού της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και συγκεκριμένα οι Βαζέχα, Βάντσικ, Βραχάλη, Κουντουριώτη, Παπανικολάου, Ζαρμακούπη, Ντικούδης, Κυρίτσης, Μητρόπουλος και Καλλιτζάκης. 

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση για πρώτη φορά ο Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ συμμετέχει με 7 αθλητές.

Oι τρεις, Παπαδόπουλος, Λυμβαιος και Ντεφιδης, θα δείξουν το δρόμο στους 4 νέους σε συμμετοχή αθλητές μας, Καραμανλίδη, Μποζ, Τσατσανίδη και Τοπτσή.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές τους Αγιαννιτόπουλος Αλέξιος και Ρεμπούτζιας Θεόδωρος.

Οι αθλητές μας θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις ρίψεις (ακόντιο,σφαίρα) καθώς και στους δρόμους ημιαντοχής (800 &1500 μ.).

Συγκεκριμένα:
Τοπτσής Γιάννης: Κατηγορία 12: σφαίρα- ακόντιο
Ντεφίδης Φώτης: Κατηγορία 35: Σφαίρα- 800 μ.
Μποζ Ερσίν: Κατηγορία 11: Σφαίρα- ακόντιο
Παπαδόπουλος Νικόλαος: Κατηγορία 36: 1500 μ. – ακόντιο
Καραμανλίδης Παναγιώτης: κατηγορία 46: Σφαίρα-ακόντιο
Λυμβαίος Ευάγγελος: κατηγορία 32: Σφαίρα -κορίνα

Βλέπε και πρόγραμμα συμμετοχών

pdfresizer.com-pdf-resize_1

Αρθρογράφος