Ο Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» απέκτησε νέο προπονητήριο Boccia

21 Μαρτίου 202321:00

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, παραχώρησε τη χρήση στον Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», ενός αχρησιμοποίητου προσβάσιμου χώρου, εκεί που στεγαζόταν παλιά η Πυροσβεστική Υπηρεσία και πιο πρόσφατα η Πρόνοια του Δήμου, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πρότυπο προπονητήριο για το άθλημα του Boccia, στο οποίο δραστηριοποιούνται αθλητές του Συλλόγου μας.

Βέβαια, για να πραγματοποιηθεί αυτή η προσπάθειά μας, χρειαζόταν να γίνουν πολλά πράγματα, χρειάσθηκε πολύ προσωπική δουλειά από τα μέλη μας, αλλά και μεγάλες βοήθειες από «παλιούς» και «νέους» φίλους μας, που μας πρόσφεραν αφιλοκερδώς, με μεγάλη ευχαρίστηση και προθυμία.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το έργο ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμο να «δεχτεί» τους αθλητές μας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, στα μέλη μας, τους «παλιούς» και τους «νέους» μας φίλους, που βοήθησαν να υλοποιηθεί η πραγματοποίηση του προπονητηρίου.

Ευχαριστούμε την επιχείρηση του συμπολίτη μας κ. Κιναλόπουλου, για την προσφορά των αναγκαίων υλικών, για το βάψιμο του οικήματος.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ALFA WOOD GROUP και ειδικά την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας κ. Κατερίνας Ζησοπούλου, που από την «μακρινή» Λάρισα, ευαισθητοποιήθηκε στο αίτημά μας και μας διέθεσε όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό προκειμένου να «ντυθεί» με το απαιτούμενο παρκέ, όλο το δάπεδο του χώρου.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που οι αθλητές μας, θα μπορούν να προπονούνται στο νέο μας προπονητήριο και είμαστε σίγουροι ότι θα εκφράσουν κι αυτοί, πολύ σύντομα τις ευχαριστίες τους, με τις επιδόσεις και τις νίκες που θα ακολουθήσουν.

Αρθρογράφος