Νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης

29 Ιουνίου 202108:27

Συνήλθε στην πόλη της Κομοτηνής το απόγευμα της Πέμπτης (24 Ιουνίου 2021) το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα και να πραγματοποιηθεί η κατανομή αξιωμάτων του νέου Προεδρείου.

Η σύνθεση του νέου Προεδρείου της ΟΕΕΘ διαμορφώνεται ως εξής:
Πρόεδρος: Φραντζής Αντώνιος
Αντιπρόεδρος : Κασαπίδης Βασίλειος
Γενική Γραμματέας: Κωνσταντινίδου Κυριακή
Αναπληρωτής ΓΓ: Νικολαΐδης Μιχαήλ
Ταμίας: Κουρτίδης Γεώργιος
Αναπληρωτής Ταμίας Γρηγοριάδης Νικόλαος

Μέλη του ΔΣ με αλφαβητική σειρά είναι οι: Γιάκατης Θεόδωρος, Καλαϊτζάκη Ειρήνη, Κασπαριάν Τατιός, Ουσταμπασίδης Παναγιώτης και Τζανίδης Νικόλαος.

Με την ολοκλήρωση της πανηγυρικής διαδικασίας συγκρότησης του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΟΕΕΘ ο κ. Φραντζής δήλωσε σχετικά: “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους Αντιπροσώπους της ΟΕΕΘ που συμμετείχαν στις εκλογές και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΕΘ για την εμπιστοσύνη τους να με αναδείξουν Πρόεδρο για την επόμενη θητεία για να συνεχίσω τη δουλειά των τελευταίων ετών. Κάναμε πολλά από το 2014 που ιδρύθηκε η Ομοσπονδία και είμαι σίγουρος ότι με ευθύνη, συνέπεια, σκληρή δουλειά και αποτελεσματικότητα θα ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα της περιοχής μας και θα συμβάλουμε αποφασιστικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, στην ενίσχυση της οικονομίας και στην περαιτέρω θωράκιση της Θράκης»

Αρθρογράφος