«Μουντός» σήμερα ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

18 Μαρτίου 202311:02

Νεφώσεις, που κατά περιόδους αναμένονται αυξημένες, τοπικές βροχές ή όμβροι, που θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι και μετά, και χιόνια στα ορεινά και πιθανόν στα ημιορεινά τμήματα, είναι τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν το σημερινό σκηνικό του καιρού για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί δύο με τρία μποφόρ και η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 2 έως και 16 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο αναμένεται το σκηνικό του καιρού στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, με νεφώσεις, τοπικές βροχές και όμβρους από το μεσημέρι και μετά, ενώ δεν αποκλείονται και χιόνια στα ορεινά και πιθανώς στα ημιορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, αναμένονται λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα δεν αποκλείεται να είναι αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τέσσερα με έξι μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από τέσσερις έως και 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία υπολογίζεται ότι θα είναι τρεις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αρθρογράφος