ΜΙΛΑ κατά του bullying!

13 Ιανουαρίου 201922:34

O Στάθης Λουλουδόπουλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «ΜΙΛΑ» το οποίο έρχεται να ολοκληρώσει μια τριλογία που έχει συνθέσει, έχει αποδώσει στιχουργικά αλλά και έχει ερμηνεύσει ο ίδιος, ακολουθώντας τα επιτυχημένα «ΑΚΟΥ» και «ΚΟΙΤΑ».

Έχοντας στο βιογραφικό του ένα 1ο βραβείο σε Eurovision για παιδιά, σε ηλικία μόλις 10 ετών, εμφανίσεις με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής στην Αθήνα και στο εξωτερικό, επιλέγει να κρατά πάντα χαμηλούς τόνους και να πορεύεται με ανεξάρτητες αποκλειστικά δικές του παραγωγές .

Από το 2016 ως και σήμερα κατάφερε να κερδίσει την προσοχή και την εκτίμηση κοινού και συναδέλφων με τα δύο πρώτα του singles που αριθμούν γύρω στα 150.000 Views το καθένα, μέχρι στιγμής.

Έκαναν τον κόσμο που δεν τον γνώριζε, να αγαπήσει τη φωνή, τη δημιουργικότητα, το ταλέντο και την προσωπικότητά του.

Ο Στάθης μας έχει χαρίσει μια τριλογία δυνατών συναισθημάτων και ένα απροσδόκητο ξύπνημα αισθήσεων, εκφράζοντας απλά και μόνο αυτό που κρύβει μέσα στην ψυχή του.

Μας προέτρεψε να τον ΑΚΟΥσουμε… Μόλις ακούσαμε αυτή τη φωνή γυρίσαμε και τον ΚΟΙΤΑξαμε…και τώρα έρχεται να μας παρακινήσει για άλλη μια φορά να μιλήσουμε… «ΜΙΛΑ» !

Ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα και ορμώμενος από μια εκδήλωση που διεξαγόταν στην πόλη του, αφιερωμένη στον «Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών Κομοτηνής», εμπνεύστηκε και κατέγραψε μουσικά και στιχουργικά το πιο βαθύ συναίσθημα, το «ουρλιαχτό» όλων των κακοποιημένων γυναικών και κατ’ επέκταση όλων όσων βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις βίας και bullying!

Και τα 3 singles τα έχει επιμεληθεί ο ίδιος από την ενορχήστρωση, την εικόνα και γενικότερα την παραγωγή. Πολύτιμοι συνοδοιπόροι σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι οι :Τάκης Αργυρίου στη μίξη.
Σταύρος Μιχτατζής «ΑΚΟΥ» & «ΚΟΙΤΑ»
Γιάννης Κυρπάτσας «ΜΙΛΑ» ενορχήστρωση.
Θοδωρής Νικολάου «ΚΟΙΤΑ» και Λάζαρος Αμοιρίδης στην οπτικοποίηση του «ΜΙΛΑ» που μαζί κατάφεραν να μας μεταφέρουν όλο το συναίσθημα του τραγουδιού, με μια διαφορετική οπτική προσέγγιση.

Ο Στάθης λοιπόν παροτρύνει, μέσα από το νέο του single όλες τις γυναίκες που βιώνουν κακοποίηση να μιλήσουν και τον εαυτό τους να τιμήσουν.

«ΜΙΛΑ» λοιπόν, τώρα !
Καλή ακρόαση!

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε όλες τις streaming υπηρεσίες ΕΔΩ.

Tα έσοδα θα διατεθούν ,για τις ανάγκες του “Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών” του δήμου Κομοτηνής!

Αρθρογράφος