Μη Αναστρέψιμος Πειρασμός

12 Μαρτίου 201412:00

Ο μέσος άνθρωπος σκέφτεται το σεξ 15 φορές την ημέρα. Αυτοί… το σκέφτονται 15 φορές την ώρα! H Γκουίνεθ Πάλτροου “βγαίνει” από τα ρούχα της!Μετά από ένα ταραχώδες παρελθόν, τρεις φίλοι που έοχυν εμμονή με τη συχνή εναλλαγή συντρόφων στο σεξ, αποφασίζουν να κλείσουν τα μάτια στους πειρασμούς και να μείνουν πιστοί σε μία σχέση.

Ο Άνταμ, επιχειρεί να σταθεροποιήσει το δεσμό του με την Φοίβη, μια άγρια, ανεξάρτητη και όμορφη γυναίκα. Ο Μάικ, παντρεμένος με τον παιδικό του έρωτα, ενθουσιάζεται στην ιδέα και εθίζεται με το «πρόγραμμα αποκατάστασης από το σεξ», σχεδόν τόσο, όσο πριν ήταν εθισμένος σε αυτό. Ο Νιλ, κοντεύει να καταστρέψει τη καριέρα του, με τη συνήθεια να τοποθετεί κάμερες στο παπούτσι του τένις, για να τραβά κρυφά βίντεο κάτω από τις φούστες των γυναικών αθλητριών.
Παρ’ όλα αυτά, και οι τρεις προσπαθούν να πείσουν τους φίλους τους, ότι μπορούν να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους χωρίς ΣΕΞ!

http://youtu.be/ya5DOM_IgIA

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr