Μετά το θέμα Κατίδη, να δούμε και αυτό του Τσιμπούρ;

18 Μαρτίου 201309:56

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, καταδίκασε την κίνηση του Γιώργου Κατίδη ενώ προανήγγειλε ότι στο ΔΣ της Τετάρτης το θέμα του νεαρού παίκτη της ΑΕΚ, θα είναι από τα βασικά ζητήματα.

Ο Γιώργος Κατίδης που τιμωρήθηκε από την ΕΠΟ με ισόβιο αποκλεισμό από τις Εθνικές ομάδας, θα απολογηθεί την Τρίτη στη διοίκηση της ΑΕΚ και μία ημέρα αργότερα θα μάθει τι ακριβώς απόφαση θα πάρει και η Σούπερ Λιγκα.

Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε στον NovaΣπορ FM για το ναζιστικό χαιρετισμό του νεαρού παίκτη της Ένωσης:

“Θα φέρουμε το θέμα στο ΔΣ της Τετάρτης, θα είναι ένα από τα βασικά θέματα. Αν δεν συζητηθεί το θέμα από τον συνεταιρισμό, δεν μπορώ να πω κάτι παρά μόνο την προσωπική μου άποψη. Είναι απόλυτα καταδικαστέος ο χαιρετισμός αυτός. Δεν μπαίνω στη διαδικασία αν υπήρχε ή όχι ιδεολογικό υπόβαθρο, αλλά τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν τους φιλάθλους. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει τις συνέπειες της πράξης του. Θεωρώ πως η απόφαση της ΕΠΟ να του επιβάλει ισόβιο αποκλεισμό είναι στη σωστή κατεύθυνση. Δεν μπορεί ένας αθλητής που μπορεί να είναι είδωλο για μικρά παιδιά να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες.”

Για τον Τζιμπούρ βέβαια δεν ισχύουν αυτά και ακόμα περιμένουμε να του κάνουν έστω και τις απαραίτητες συστάσεις..

Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής Ραφίκ Τζιμπούρ που οι οπαδοί των ομάδων που έχει παίξει,αποκαλούν ισλαμιστή “τρομοκράτη” δείχνει να το απολαμβάνει και δυστυχώς συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να πανηγυρίζει κάνοντας δήθεν πως ρίχνει με ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ…
Το παρατσούκλι του το κόλλησαν στον Πανιώνιο και από τότε όχι μόνο παρέμεινε..αλλά και ο ίδιος φρόντισε να το εμπλουτίσει με μια απαράδεκτη και προκλητική κίνηση.
Σε αντίστοιχη περίπτωση στο “απολίτιστο” Βέλγιο ένας πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής,ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς,παραλίγο να εκτίσει ποινή φυλάκισης για 5 έτη επειδή πανηγύρισε ένα γκολ με τα χέρια υψωμένα σαν να πυροβολεί.

Σύμφωνα με τη βελγική ομοσπονδία οι τιμωρίες είναι αυστηρές για τέτοιες κινήσεις, καθώς θεωρούνται ως ανάρμοστη συμπεριφορά..
Η τιμωρία είναι προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση για να συμπεριφέρεται όπως αρμόζει ένα δημόσιο πρόσωπο, που αποτελεί ίνδαλμα για πολλά παιδιά.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr