Με κοινό 4.000 θεατών η εκδήλωση του DEB/ΚΙΕΦ στην Φιλλύρα (video)

23 Σεπτεμβρίου 202108:01

Μία εντυπωσιακή για τα τοπικά δεδομένα πολιτική συγκέντρωση με την παρουσία 4.000 θεατών περίπου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20/9/2021 στα πλαίσια της επετείου των 30 ετών από την ίδρυση του μειονοτικού πολιτικού κόμματος DEB/ΚΙΕΦ.

Την πολιτική διάσταση της εκδήλωσης έδωσαν με την παρουσία και τους χαιρετισμούς τους η Πρόεδρος του ΚΙΕΦ Τσιγδέμ Ασάφογλου, η σύζυγος του Σαδίκ Αχμέτ η Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ, ο Δήμαρχος Αρριανών Ριδβάν Αχμέτ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Χουσεΐν Μπαλτατζή, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχμέτ Ιμπράμ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ταρκάν Μουλταζά, πρώην Πρόεδρος ΚΙΕΦ Μουσταφά Αλή Τσαούς, ο Πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Χουσεΐν Μποσταντζή, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενότητα» Ερδέμ Χουσεΐν, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μέλλον» Ιμπραήμ Σερήφ.

Η εκδήλωση περιελάμβανε και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον τούρκο καλλιτέχνη Εντίπ Ακμπαϊράμ, και πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτεχνικό τοπικό συγκρότημα.

Εκτός από τις ομιλίες των Τσιγδέμ Ασάφογλου,  Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ και Ριδβάν Αχμέτ, χαιιρετισμό απηύθυνε ο Τούρκος ΥΠΕΞ κ. Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

 

 

Αρθρογράφος