Λαφαζάνης: Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, να αποτινάξουμε τη θηλεία τρόικας και μνημονίων

20 Απριλίου 201319:55

Τα θέματα της οικονομίας σε Ελλάδα και Κύπρο βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Γιώργου Λιλλήκα, πρώην Υπουργού Εξωτερικών και υποψήφιου στις πρόσφατες Προεδρικές εκλογές στην Κύπρο, ο οποίος ηγείται της νεοσύστατης κίνησης Συμμαχία Πολιτών με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας ηγείτο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Ελλάδα και Κύπρος «χρειάζεται αυτή την ώρα, συντονισμένα, να πουν ένα μεγάλο Όχι στην Τρόικα και στα Μνημόνια».

Ο κ. Λαφαζάνης εξέφρασε την εκτίμηση ότι , εκτός των τραγικών πτυχών, «υπάρχουν και οι δυνατότητες, υπάρχουν και εναλλακτικοί δρόμοι, υπάρχουν και διαφορετικές προοπτικές». Για την Ελλάδα και την Κύπρο, τόνισε, «δεν υπάρχει άλλη επιλογή, εκτός από το να αποτινάξουν τη θηλεία της Τρόικας και των Μνημονίων».

«Δεν έχω αμφιβολία ότι, όπως το Μνημόνιο οδήγησε την Ελλάδα σε βαθύτερη οικονομική ύφεση και εξαθλίωση, τα ίδια και πολύ φοβάμαι και χειρότερα θα συμβούν και στην Κύπρο, σε περίπτωση που η Βουλή επικυρώσει και αποδεχτεί τη Σύμβαση και το Μνημόνιο», επισήμανε από την πλευρά του ο κ. Λιλλήκας , μετά την συνάντηση.

Πηγή:www.skai.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr