Κοπή πίτας για τον Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ

23 Ιανουαρίου 202423:07

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ramada Plaza Thraki» η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ, καθώς και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2024.

Στην εκδήλωση, παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, πάνω από 100 άτομα, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, που κατέκλυσαν την αίθουσα της εκδήλωσης.

Ανάμεσά τους, ο Πρόεδρος του Δημ Συμβ. Αλεξ/πολης Χρήστος Γκουγκουλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Αλεξ/πολης Σάββας Σεφεριάδης και Κυριάκος Αετόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χριστόδουλος Μεντίζης, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας & Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη, ο Γιώργος Μιχελής, εκπρόσωπος του Υπουργού Σταύρου Κελέτση, η Έμυ Κασιμάτη, εκπρόσωπος του Βουλευτή της Ν.Δ. Χρήστου Δερμετζόπουλου, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Λυμβαίος,

Τιμήθηκαν από τον «ΚΟΤΙΝΟ», με αναμνηστική πλακέτα για τη συνολική προσφορά τους στο Σύλλογο και στα παιδιά με Αναπηρία, το ΚΕΚ ΚΑΡΙΕΡΑ, η AVIN – DOUBLE M GAS, η ΛΟΥΤΣΙΑ ΑΝΤΟΧΙ και ο Όμιλος AGT Engineering & Operations Service.

Όπως κάθε χρονιά, τιμήθηκαν για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες τη χρονιά που μας πέρασε, με αναμνηστικό έπαθλο, οι αθλήτριες και οι αθλητές του Συλλόγου μας:

ΒΟΥΛΒΟΥΚΕΛΗ Μιχαέλα, ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ Ειρήνη, ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ιωάννης, ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΗΣ Παναγιώτης, ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ Μαρία, ΛΕΡΓΙΟΣ Αλέξανδρος, ΛΟΓΑΡΑ Μαρίλια, ΛΥΜΒΑΙΟΣ Ευάγγελος, ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗΣ Δημοσθένης, ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ Άννα, ΜΠΟΖ Ερσίν, ΜΥΛΩΝΑΣ Βαλάντης, ΝΤΕΦΙΔΗΣ Φώτιος, ΟΥΖΟΥΝ Φατίχ, ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ Τηλέμαχος, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Σταμάτιος, ΣΑΡΡΙΔΟΥ Μυρσίνη, ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ Ιωάννης, ΣΙΣΚΟΥ Ελένη, ΣΤΟΪΚΙΔΟΥ βασιλική, ΤΑΛΙΑΝΤΖΗΣ Αθανάσιος, ΤΟΠΤΣΗΣ Ιωάννης, ΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Χρυσούλα.

Όπως και οι προπονητές τους:

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Δάφνη, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Παναγιώτα, ΒΛΑΧΟΥ Αναστασία, ΛΕΝΟΥΔΙΑ Άννα, ΑΓΙΑΝΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξιος, ΚΑΛΛΙΤΣΑΡΗΣ Αναστάσιος, ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ Κωνσταντίνος, ΤΟΜΠΡΟΣ Κωνσταντίνος, ΧΑΤΣΑΝΤΡΙΑΝ Αννίτα.

Το «φλουρί» κέρδισε Μαρία Σιγάλα.

Ευχαριστούμε τη Δήμητρα Ντεφίδου για τη χορηγία της πρωτοχρονιάτικης πίτας, καθώς και την εταιρεία ΣΑΛΓΚΑΜΗ, για τα πιτάκια στις αθλήτριες και ατους αθλητές μας

Ευχαριστούμε θερμά, τους ιδιοκτήτες του «Ramada Plaza Thraki», τον Κώστα και τον Τόλη Παλακίδη, που για μια ακόμη χρονιά μας πρόσφεραν γενναιόδωρα, τον χώρο (και όχι μόνο), για την εκδήλωση.

Αρθρογράφος