ΚΙΕΦ/DEB, παραμουφτήδες και προξενικοί εγκάθετοι στην Ραιδεστό

22 Οκτωβρίου 202209:05

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Σε μία διαρκή κινητικότητα βρίσκονται οι εκπρόσωποι της Προξενικής Μειονότητας  με σαφή κι ευδιάκριτη την κατάταξη της ιεραρχίας στο εσωτερικό της “παραοργάνωσης” αυτής που συνδέεται με τις παρακρατικέ δομές της Τουρκίας.

Ενδιαφέρον προκαλεί η επανενεργοποίηση τη χήρας του αειμνήστου Αχμέτ Σαδίκ ομού μετά των παραμουφτήδων , της ετεροπροδιοριζομένης ως Προέδρου του ΚΙΕΦ αλλά και του γνωστού Προέδρου ΣΕΜ κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή.

Άπαντες προσκληθέντες και περιβληθέντες υπό την προστασία του Νο2 του τουρκικού κράτου κ. Μουσταφά Σεντόπ, ο οποίος σε συνεργασία με το Διεθνές Βαλκανικό Πανεπιστήμιο και με οικοδεσπότη το Πανεπιστήμιο Tekirdağ Namık Kemal, το «VIII. International Congress of Social Sciences (INCSOS VIII)» και «IV. Συμμετείχε στα εγκαίνια του Συνεδρίου Εφαρμοσμένων Επιστημών, Μηχανικής και Μαθηματικών (ICASEM IV) στο Πανεπιστήμιο Namık Kemal στην Ραιδεστό.

Σε αντίστοιχες εκδηλώσεις ή δράσεις του ΔΠΘ ή άλλων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτω στην Ελλάδα δεν τους έχουμε δει να παρίστανται ή να παρευρίσκονται.

Αρθρογράφος