Κεντρική εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βεζυργιαννίδη Ιωάννη

8 Ιουνίου 202402:11

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βεζυργιαννίδη Ιωάννη, στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης κ. Ιωάννης Τζαμπάζης, η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης κ. Κωνσταντίνα Λεοντίδου, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αντώνης Γραβάνης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Δημήτρης Ερελιάδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Θράκης κ. Δημήτρης Λουρίκας, η Πρόεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ Θράκης κ. Τάνια Βεζυριαννίδου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΓΕΩΤΕΕ κ. Τριαντάφυλλος Παπαδάκης, η Αν. Περιφερειακή Διευθύντρια ΠΔΕ ΑΜΘ κ. Μαίρη Κοσμίδου, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κυριακούλα Κωνσταντινίδου, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης κ. Ανέστης Βαφειάδης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας ΠΑΜΘ κ. Παναγιώτης Χαλβατζής,   οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Τσαλικίδης Νικόλαος και κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής κ. Θέμης Τζενετίδης, πολιτευτές, δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας και πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία του ο κ. Βεζυργιαννίδης ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριακού Μητσοτάκη να μετέχει ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, εξέθεσε τους στόχους τους για την ισόρροπη ανάπτυξη και πρόοδο της Περιφέρειας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τόνισε την ανάγκη υλοποίησης των προτάσεων του πορίσματος της Διακομματικής Επιτροπής.

Ιδιαίτερη αναφορά, έκανε στην ανάγκη διαφύλαξης της εμπεδωμένης ισονομίας και ισοπολιτείας μεταξύ των κατοίκων, ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές ή οποιεσδήποτε άλλες διαφορές, καθώς και την ευκαιρία – μέσω της ψήφου στις ευρωεκλογές – να απομονωθούν όλα εκείνα τα στοιχεία, που επηρεάζονται από παράγοντες εκτός Θράκης και επιθυμούν να διαταράξουν την αρμονική συμβίωση των κατοίκων της περιοχής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε θερμό, εγκάρδιο και πανηγυρικό κλίμα, καθώς οι παριστάμενοι ήθελαν να ευχηθούν στον κ. Βεζυργιαννίδη αίσιο αποτέλεσμα «στον σύντομο αλλά συναρπαστικό του αγώνα», όπως ο ίδιος περιέγραψε την προεκλογική του εκστρατεία.

Αρθρογράφος