Υπό την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ ο Κ. Αρβανίτης έναντι δεκάδων απολυμένων συμβασιούχων της ΕΡΤ. Μαζεύουν υπογραφές για να εξαιρεθεί!

25 Φεβρουαρίου 201320:31

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ γυρνούν στους δρόμους της Αθήνας και μαζεύουν υπογραφές για την επαναπρόσληψη του Κώστα Αρβανίτη στην ΕΡΤ!

Ανεξάρτητα από το αν ο δημοσιογράφος του οποίου η σύμβαση με τη δημόσια τηλεόραση έληξε στις 7/2 (όπως και πολλών άλλων εργαζομένων), είναι ή όχι μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης… Στην Κουμουνδούρου, σίγουρα έχουν πάθει κάτι που δεν εξηγείται με την κοινή λογική! Η αλλόκοτη πρωτοβουλία και η ειδική μεταχείριση που επιφυλάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ στον δημοσιογράφο έναντι των υπολοίπων, μάς ξεπερνάει!

Όχι μόνο δεν υπάρχει προηγούμενο ο μηχανισμός ενός κόμματος να κινητοποιείται κατά αυτό τον τρόπο, δεν υπάρχει και νομικό υπόβαθρο, αφού η νομοθεσία απαγορεύει να επαναπροσληφθεί… όπως παρανόμως ζητά το κόμμα που ευελπιστεί να κυβερνήσει!

Αλαζονική όμως και παράλογη, φέρεται να είναι και η συμπεριφορά του ίδιου του δημοσιογράφου, ο οποίος λέγεται ότι ζήτησε να καταργηθεί η πρωινή εκπομπή 6.00 με 8.00, αφού δεν θα την παρουσιάζει! Δηλαδή, να απαιτήσει και η Έλλη Στάη τώρα που δεν παρουσιάζει τις ειδήσεις, να καταργηθεί το κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ!

ΥΓ Την ίδια ώρα στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» διαβάζουμε ότι ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης αναμένεται να αναλάβει διευθυντικό ρόλο στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»!

Το απόσπασμα από το φυλλάδιο που ακολουθεί κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο!

apospasma_arbaniti1

http://www.enimerosi24.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr