“Είμαστε εδώ για κείνους που δεν είναι μαζί μας”

11 Νοεμβρίου 201721:17

Συντονιστείτε με τις δημόσιες εκδηλώσεις στην Αλεξανδρούπολη που σφραγίζουν την Ημέρα Μνήμης Θυμάτων σε Τροχαίες Συγκρούσεις.

 

Η τρίτη Κυριακή του Νοέμβρη αποτελεί Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στη Μνήμη των Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων. Για 6η συνεχή χρονιά στο Δήμο Αλεξανδρούπολης οργανώνονται σχετικές εκδηλώσεις από το Γραφείο Εθελοντισμού σε συνεργασία με τον SOS Τροχαία Εγκλήματα SOS Road Crimes (πανελλαδικό σύλλογο Οικογενειών με θύματα από τροχαίο), την Ι. Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και την Τροχαία Αλεξανδρούπολης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την  γραμματεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο τηλέφωνο επικοινωνίας 25510 89690.

Τα παιδιά φεύγοντας από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη θα πάρουν μαζί τους μηνύματα όπως «Αγαπάμε την ταχύτητα των 30χλμ!», «Χαμηλώνουμε ταχύτητα», «Σώζουμε Ζωές», «όχι κινητό κ οδήγηση» «Φίλοι μην αφήνετε τους φίλους σας να οδηγούν υπό μέθη» «Τα τροχαία δεν είναι ατυχήματα είναι Εγκλήματα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν» «Σεβασμός στα θύματα από τροχαίο» «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ».

Αρθρογράφος