Ηλίας Ηλιακόπουλος: Οι Έλληνες να αφυπνισθούν, να συσπειρωθούν και να ψηφίσουν την Ελληνική Λύση

25 Μαρτίου 202321:48

Την Ελληνική Λύση στις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Ορεστιάδας για την 25η Μαρτίου, εκπροσώπησε ως πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής του νομού Έβρου, ποινικολόγος κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος.

Ο κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος παρακολούθησε την επίσημη Δοξολογία, στον Ιερό Ναό Άγιων Θεοδώρων και την επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Ηρώων όπου κατέθεσε στεφάνι εκπροσωπώντας την Ελληνική Λύση και τον Πρόεδρό της κ. Κυριάκο Βελόπουλο.

Στην συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση της μαθητικής νεολαίας, του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών, των Προσκόπων, των Πολιτιστικών Συλλόγων και Στρατιωτικών τμημάτων.

Μετά το πέρας της παρέλασης εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον τρόπο που οι Ορεστιαδίτες τίμησαν με πανηγυρικό τρόπο την Εθνική Επέτειο, δηλώνοντας τα εξής:

“Ο Ελληνικός Λαός παίρνει έναυσμα από τέτοιου είδους επετείους για να συνεχίσει τον δύσκολο δρόμο του μέλλοντος. Ο Ελληνικός Λαός στις ακριτικές περιοχές παραμένει όρθιος και χαλκέντερος για ν’αντιμετωπίσει τους δύσκολους καιρούς. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυρ. Βελόπουλος αναδεικνύει τις πραγματικές πτυχές της Ελλάδας και βοηθά με κάθε τρόπο τις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας. Οι Έλληνες πρέπει να αφυπνισθούν και να καταλάβουν τα ψέμματα που τους λένε οι συστημικές δυνάμεις και τα κόμματα Αυτό φάνηκε και από την τραγωδία των Τεμπών. Να συσπειρωθούν , να ψηφίσουν και να τιμωρήσουν αυτούς που έριξαν τον Ελληνικό Λαό στα βράχια.
Ακόμη μία Επέτειος της Εθνικής Εορτής μας, εφαλτήριο για πραγματική ελευθερία και αποτίναξη του ζυγού από τους εγχώριους και οθνειόυς δυνάστες! Απαιτείται ενσυναίσθηση και ανάληψη ευθύνης από όλους μας!”

Αρθρογράφος