Η προσωπική και πολιτική “περιπέτεια” της κ. Ν. Σούλογλου

12 Ιουνίου 202407:23

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ένα από τα αξιοπερίεργα των εκλογών αφορά και στα ποσοστά της κ. Νουρτζάν Σούλογλου και του Εγκαθέτου κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή

Η κ. Νουρτζάν Σούλογλου (ΝΔ) έλαβε 5542 ψήφους εκ των οποίων οι 1532 προέρχονται από την Θράκη ενώ ο κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή (ΚΙΕΦ) έλαβε 6833 ψήφους εκ των οποίων οι 6744 από την Θράκη.

Τίθεται ζήτημα τόσο για τα εκλογικά επιτελεία της ΝΔ όσο και για την τακτική που ακολούθησε η υποψήφια της ΝΔ απέναντι στο ακροδεξιό ισλαμοφασιστικό εθνικιστικό τουρκοδίαιτο DEB-ΚΙΕΦ.

Η αποτυχία της κ. Νουρτζάν Σούλογλου (εκτός από το δικό της μερίδιο ευθύνης) να χτυπήσει στα ίσια τον Εγκάθετο θιασώτη παρακρατικών δομών Συνάδελφό της κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή έχει ονοματεπώνυμο στον σχεδιασμό της ΝΔ αλλά και σε κάποια από τα επιφανή στελέχη της στην Θράκη.

Εκτός Θράκης πάντως τα πήγε καλά η Νουρτζάν….

Ίσως γι’αυτό και στο μήνυμά της στα μκδ, χαρακτηρίζει την συμμετοχή της στις εκλογές ως πολιτική και προσωπική περιπέτεια:

Κλείνοντας αυτήν τη σημαντική πολιτική και προσωπική περιπέτεια, δεν μπορώ παρά να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την εμπειρία που ζήσαμε μαζί.

Αυτό το ταξίδι δεν ήταν απλώς μια σειρά από πολιτικές εκδηλώσεις και συζητήσεις, αλλά μια ευκαιρία να εμβαθύνουμε στην καρδιά και το μυαλό της κοινότητάς μας.

Κάθε στάση, κάθε συνάντηση, με έφερε πιο κοντά στις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες των πολιτών μας. Αυτό το ταξίδι με δίδαξε όχι μόνο για τις πολιτικές προκλήσεις, αλλά και για τις προσωπικές μου δυνατότητες και αναζητήσεις.

Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας. Σας υπόσχομαι ότι αυτό το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ. Συνεχίζουμε να καλλιεργούμε την ελπίδα και την αλλαγή, τόσο στον πολιτικό όσο και στο προσωπικό μας βίο.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αρθρογράφος