Η παρακρατική σέκτα του BTTDD στηρίζει Εκρέμ Ιμάμογλου

31 Μαρτίου 202411:55

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Με πολύ έντονη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ιφτάρ του Συλλόγου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ρωμυλίας. Μια πολύ μεγάλη ομάδα καλεσμένων από τον κόσμο της τέχνης, της πολιτικής, της γραφειοκρατίας και του αθλητισμού παρακολούθησε το δείπνο ιφτάρ που διοργάνωσε ο σύλλογος για 74η φορά στο Windsor Hotel.

Ο Hasan Küçük, Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης, και μέλη του διοικητικού συμβουλίου παρευρέθηκαν στο Iftar, όπου ήταν προσκεκλημένοι ο Πρόεδρος του CHP Özgür Özel και ο υποψήφιος δήμαρχος του CHP της Μητροπολιτικού Δήμου Κωνσταντινούπολης Ekrem İmamoğlu.Ο γνωστος εκπρόσωπος του παρακρατικού συστήματος και του αλυτρωτικού συλλόγου ήταν μαζί με όλους τους εκπροσώπους του πυραμιδικού αυτού αλυτρωτικού σήματος: Besim İsmailbaşa, Adnan Apti, Aylin Seri και Ahmet Dedeağaçlı, Nalan Hacıimam, Sebahattin Meriç, Burhaneddin Hakgüder, Şaban Sakalı, Asım Güven, Selahattin Meriç .

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου στην ομιλία του “κάλεσε τους Ατατουρκιστές να ψηφίσουν το κόμμα του Ατατούρκ και κατήγγειλε την τακτική το Ρ.Τ. Ερντογάν να διατηρεί εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ την στιγμή που στην Παλαιστίνη υπάρχουν 30.000 μάρτυρες από τις επιθέσεις του Ισραήλ.”

Αρθρογράφος