Η μυθική χώρα των Χριστουγέννων

20 Οκτωβρίου 202322:31

Η μυθική χώρα των Χριστουγέννων, που είναι υπεύθυνη για τον ομαλό εορτασμό των Χριστουγέννων, κινδυνεύει. Οι καλικάντζαροι σχεδιάζουν να αποδυναμώσουν τις νεράιδες που την προστατεύουν, ώστε ο μοχθηρός βασιλιάς τους να αναλάβει τη διακυβέρνησή της καταστρέφοντας μια για πάντα την ομορφότερη γιορτή στον κόσμο, που την περιμένουν πώς και πώς κάθε χρόνο μικροί και μεγάλοι.
Μοναδική τους ελπίδα, η βασίλισσα Όλγα, η οποία σκοπεύει να ανατρέψει τα σχέδια των πονηρών καλικάντζαρων, με τη βοήθεια των νεράιδων, των μονόκερων, αλλά και των κατοίκων της χώρας των Χριστουγέννων.
Θα τα καταφέρει, άραγε, να σώσει τα Χριστούγεννα πριν να είναι αργά;

Το βιβλίο απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους!

Το βρίσκουμε στα παρακάτω βιβλιοπωλεία 
Ιανός  και Πρωτοπορία (Αθήνα, Θεσσαλονίκη)
Πολιτεία (Αθήνα)
Επίσης είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία της χώρας αλλά και στο εξωτερικό. 
Τέλος το βρίσκουμε στην ιστοσελίδα 
Η τιμή πώλησης του βιβλίου είναι στα 12.00 ευρώ 
  

Λίγα λόγια για τις συγγραφείς

Η Μαριάννα Λαλίδου γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου ζει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένη και έχει δύο υπέροχα παιδιά.
Είναι ιδρύτρια του κέντρου Ολιστικών Θεραπειών-Σεμιναρίων Iasmos Cosmos και γενική γραμματέας του Δ.Σ. της εταιρίας International Forum Faros-Διεθνές Κοινωνικό Παιδαγωγικό Forum Αλεξανδρούπολης.
Στον χώρο της Συμπληρωματικής Ιατρικής και Ανθρωπιστικών Σπουδών, οι σπουδές της περιλαμβάνουν Αρωματοθεραπεία, με μεταπτυχιακές σπουδές στην αρωματοθεραπεία-φυτοθεραπεία –είναι απόφοιτη της σχολής Natural Health Science (του Ομίλου Ανθρωπιστικών Σπουδών και Εναλλακτικών Επιστημών), Κρυσταλλοθεραπεία και Κρυσταλλική Αρωματοθεραπεία (NHS), Ενεργειακή Αρωματοθεραπεία και Χρωματοαρωματοθεραπεία (NHS), Ενεργειακή Ιατρική και Ενεργειακές θεραπείες (NHS), Aura Soma και Beamer Light Pen (Aura Soma Academy), Living Tree Orchid Essences, Bach flower remedies (Bach Centre) της Αγγλίας. Έχει δίπλωμα Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης (ΟΕΕΚ), Art Therapy-Θεραπεία μέσω τέχνης (Πανεπιστήμιο Αιγαίου). Δημιούργησε τη Handmade Collection Art & Creation – fb Handmade Collection Art & Creation by iasmoscosmos και την οικοτεχνία Λαλίδη – fb Συκεώνας Λαλίδη-ιερά συκή, fb Οικοτεχνία Λαλίδη.

 

Η κόρη της Όλγα-Σοφία Γκουτζουρά είναι εννέα ετών. Έχει παρακολουθήσει το διαδικτυακό θεατρικό εργαστήρι στο θέατρο Πρόβα-Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης.
Σπουδάζει στο Ωδείο Φαέθων κλασικό πιάνο, θεωρία της μουσικής και σολφέζ. Επίσης, παρακολουθεί στη σχολή χορού Dance Passion μαθήματα για την τέχνη του χορού, κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο και σύγχρονο χορό. Με τη σχολή αυτή συμμετείχε σε παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής χορεύοντας στους ήχους του Ορφέα. Παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής, κεραμικής και σκακιού.
«Η μυθική χώρα των Χριστουγέννων» είναι το πρώτο παραμύθι που μοιράζονται μαζί μας.

Αρθρογράφος