Η Αδριανούπολη μετατρέπεται σε κέντρο του πολιτικού ισλάμ για τα Βαλκάνια;

14 Ιουνίου 202407:41

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Σε σειρά κειμένων μας έχουν προσδιορίσει τον διαφαινόμενο ρόλο , γεωγραφικό και επιχειρησιακό, που διαδραματίζει η Αδριανούπολη για τα σχέδια του παραερντογανικού καθστώτος στην περιοχή , μέσα από το μεγαλοϊδεατικού χαρακτήρια πρότζεκτ γνωστό ως “Πλατφόρμα Συνεργασίας Βαλκανικών Πόλεων της Αδριανούπολης”.

Σε αυτό το πλαίσιο, την 13 Ιουνίου 2024, οι παρακρατικοί, παραθρησκευτικοί ψευδομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής κκ İbrahim Şerif και Mustafa Trampa επισκέφτηκαν την πόλη της Αδριανούπολης, όπου και συναντήθηκαω με τον Κυβερνήτη Yunus Sezer στο πλαίσιο της Πλατφόρμας Συνεργασίας Βαλκανικών Πόλεων Αδριανούπολης υποδεχόμενοι τον Αντιπρόεδρο της DIYANET dr İbrahim Hilmi Karslı. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Μεγάλος Μουφτής της Βουλγαρίας Δρ. Mustafa Aliş Hacı

Ο Δρ dr İbrahim Hilmi Karslı ανήκει στον στενό πυρήνα των συνεργατών του Ρ. Τ. Ερντογάν με τη οποίον άλλωστε υπήρξαν και συμφοιτητές.Ιδιαίτερο θεολογικό ενδιαφέρον έχει η διπλωματική του εργασία με τίτλο “Ο Σατανάς και η σχέση του με τους ανθρώπους σύμφωνα με το Κοράνι (διπλωματική εργασία, 1994)”

Αντί Επιλόγου

Οι Εγκάθετοι πήγαν για οδηγίες στην Αδριανούπολη

Τί κρύβεται πίσω από την “Πλατφόρμα Συνεργασίας Βαλκανικών Πόλεων της Αδριανούπολης”;

Τον Αλέξη Χαρίτση ή την Βουλή εκπροσώπησε ο Οζγκιούρ Φερχάτ σε εκδήλωση της DIYANET στην Αδριανούπολη;

Ποιόν εκπροσωπούσαν οι Οζγκιούρ Φερχάτ-Χουσεΐν Ζεϋμπέκ στο “Βαλκανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ” της Αδριανούπολης;

Αρθρογράφος