Γλυκερία – Μελίνα Ασλανίδου στο 9ο Φεστιβάλ «VIA EGNATIA» Περιφερειακής Ενότητα Ροδόπης

17 Αυγούστου 202311:06

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, στο πλαίσιο της ένατης διοργάνωσης του περιφερειακού φεστιβάλ «Via Egnatia» παρουσιάζει  συναυλία με τις δημοφιλείς και χαρισματικές ερμηνεύτριες Γλυκερία – Μελίνα Ασλανίδου, το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 κι ώρα 21:00, στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.  

 

Το φεστιβάλ «Via Egnatia» είναι από τους σημαντικούς πολιτιστικούς θεσμούς περιφερειακής εμβέλειας. Διαχρονικά αγκαλιάζει ποικίλες δράσεις, στοχεύοντας στην προώθηση του πολιτισμού και στην προβολή του τόπου μας. Στο κέντρο της Περιφέρειας, στην καρδιά της Ροδόπης, στην πλατεία της Κομοτηνής καλούμε όλους, να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη μουσικές εκπλήξεις, με τις εξαιρετικές καλλιτέχνιδες Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου» δήλωσε ενόψει της διοργάνωσης,  ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

 

Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώνουν τις φωνές τους, για να χαρίσουν μια ανεπανάληπτη βραδιά μοναδικής διασκέδασης, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά και αγαπημένα τραγούδια – σταθμούς σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών, πλαισιωμένες από τον ταλαντούχο τραγουδιστή Χάρη Μακρή και πολυμελή ορχήστρα, αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς!

 

 

 

Αρθρογράφος