Γιατί επετράπη η πολιτική δράση και η προπαγάνδα του Εγκαθέτου Οζγκιούρ Φερχάτ εντός σχολικής μονάδας;

23 Φεβρουαρίου 202409:17
Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης
 
Ο Εγκάθετος Οζγκιούρ Φερχάτ, επισκέφθηκε μειονοτικό σχολείο του Δήμου Ιάσμου προκειμένου να “ελέγξει” τις υποδομές και τους χώρους της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής μονάδας.
 
Τίθενται τα ακόλουθα ερωτήματα:
 
  • 1.Δεν γνωρίζουμε εάν στην περίπτωσή του τηρήθηκαν τα όσα προβλέπονται σε σειρά εγκυκλίων ( αρ. πρωτ. 49822/Γ2/18-5-2006 και 98362/Γ2/26-9-2006 εγκύκλιοι του Υπουργείου Παιδείας) για την χορήγηση σχετικής άδειας κατά την διάρκεια ωρών λειτουργίας του σχολείου.
  • 2.Δεν γνωρίζουμε επίσης εάν είχε προηγηθεί αίτημα από τον ενδιαφερόμενο προς τον/την Διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας τουλάχιστον 2 ημέρες πριν από την προβλεπόμενη επίσκεψη.
  • 3. Όπως επίσης δεν γνωρίζουμε εάν είχαν ενημερωθεί οι Αρμόδιοι και οι Αρχές.
  • 4.Τίθεται ζήτημα και για την λήψη βιντεοληπτικού κι άλλου φωτογραφικού υλικού https://www.facebook.com/reel/259474257103323
Η σχολική εφορεία μπορεί να προσκάλεσε τον κ. Οζγκιούρ Φερχάτ αλλά η διαδικασία της επίσκεψης έχει κάποιους κανόνες τυπικούς αλλά και ουσιαστικούς.
 
Να σημειωθεί ότι ο Οζγκιούρ Φερχάτ κινείται συντονισμένα με τους υπολοίπους Εγκαθέτους που στόχο τους έχουν την κατασυκοφάντηση της Ελληνικής Πολιτείας και του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος εντός κι εκτός της Ελληνικής Επικράτειας.

Αρθρογράφος