Γ. Βεζυργιαννίδης: Να ξαναφέρουμε τη ΝΔ πρώτη στην Ροδόπη

23 Μαΐου 202304:52
Οι πολίτες με τη χθεσινή τους ψήφο, αναγνώρισαν τα σημαντικά βήματα προόδου που η χώρα μας έκανε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, παρόλο τις αντιξοότητες και τις διαδοχικές κρίσεις.
 
Ταυτόχρονα, έδειξαν με σαφή τρόπο ότι επιθυμούν συνέχιση στη διακυβέρνηση της χώρας με αυτοδύναμη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και πρωθυπουργό τον Kyriakos Mitsotakis.
 
Το διάστημα μέχρι τις επόμενες εκλογές, οφείλουμε να πορευτούμε με κινητήρια δύναμη το σχέδιο για την Ελλάδα του 2027 και οδηγούς τη γλώσσα της αλήθειας και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.
 
Αναμφισβήτητα, η εικόνα του χάρτη που προέκυψε το βράδυ των εκλογών για την Ροδόπη, δεν μας κάνει χαρούμενους.Έχουμε όμως μπροστά μας όλο εκείνο το διάστημα, για να κερδίσουμε και αυτό το στοίχημα , να φέρουμε την Νέα Δημοκρατία, πρώτη και στην Ροδόπη και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρουμε.
 
Συγχαρητήρια στον Evripidis Stylianidis- Ευριπίδης Στυλιανίδης για την επανεκλογή του , όπως επίσης και στους Theofanis Kofidis, Mustafa Katrancı Ελένη Χατζή και Sevil Pehlivan, για τον αγώνα που έδωσαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξη μας.

Αρθρογράφος