Φεστιβάλ Γαστρονομίας Natura 2024

19 Μαΐου 202410:01

Η παραγωγική και εμπορική εταιρία τροφίμων Νατουρα Παπαράδης ΑΕ αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης και φιλοξενίας και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες καταναλωτικές συνήθειες πρωτοπορεί και θεσμοθετεί το Φεστιβάλ Γαστρονομίας Natura σε συνεργασία με τις καλύτερες ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις  τροφίμων και διεθνείς επιχειρήσεις τις οποίες εκπροσωπεί στην Θράκη.

Έτσι την Τετάρτη 22/05/2024 από τις 3:00μμ-8:00μμ σας περιμένουμε όλες και όλους τους επαγγελματίες της εστίασης , ιδιοκτήτες, σεφ, εργαζόμενους, στο Ξενοδοχειο Ramada Plaza Thraki στον χώρο του συνεδριακού κέντρου για το φεστιβάλ γαστρονομίας Natura 2024 . 

Πλήρες πρόγραμμα με παρουσιάσεις προϊόντων , γευστικές δοκιμές , γνωριμία με παραγωγούς , επιδείξεις συνταγών και μαγειρικών τεχνικών .

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την φιλοξενία από την εταιρία μας στο φεστιβαλ του κυρίου Ηλία Μαμαλάκη που θα παρουσιάσει και το νέο του βιβλίο “Μαγειρεύοντας Ελληνικά¨ και άλλων δύο γνωστών ελλήνων Σεφ ,  του Βασίλη Παπικινού και του Γιάννη Κατσαντώνη.

Σας περιμένουμε όλους εσάς τους επαγγελματίες την Τετάρτη 22/05/24 μετά τις 3:00μμ

Αρθρογράφος