Έρχεται… Σεισάχθεια για χιλιάδες δανειολήπτες

9 Νοεμβρίου 201311:21

Μια σημαντική εξέλιξη αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η «Ημερησία του Σαββάτου», η κυβέρνηση σε συνεργασία με τις τράπεζες, ετοιμάζει ρύθμιση – ανάσα για τα «κόκκινα» δάνεια νοικοκυριών κι επιχειρήσεων.
Η ρύθμιση θα προβλέπει ακόμη και κούρεμα δανείων, γεγονός που θα ελαφρύνει σημαντικά τους ανθρώπους εκείνους που βρίσκονται σε απόγνωση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε μυστική σύσκεψη στο Μαξίμου δόθηκε το πράσινο φως για να προωθηθεί η ρύθμιση το συντομότερο δυνατό και μάλιστα φέρεται να έχει λάβει το «ΟΚ» και από την τρόικα. Μένει μόνο να βγουν τα αποτελέσματα από τους ελέγχους της Black Rock ώστε να κατηγοριοποιηθούν τα δάνεια και να αποφασιστούν, πάντα μέσω των τραπεζών, ποια χρήζουν ειδικής μεταχείρισης, ποια δηλαδή θα ρυθμιστούν με διάφορους τρόπους, ακόμη και με κούρεμα.
Το σχέδιο για «Σεισάχθεια» θα προκαλέσει και θετικό σοκ στην οικονομία αφού θα απαλλάξει από ένα απίστευτο βάρος χιλιάδες δανειολήπτες.

antinews.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr