Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Βεζυργιαννίδη στις Σέρρες

29 Μαΐου 202419:30

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στην πόλη των Σερρών την Τρίτη 28 Μαΐου 2024.

Η επίσκεψη ξεκίνησε με συνάντηση στα γραφεία της ΔΕΕΠ Σερρών, όπου τον κύριο Βεζυργιαννίδη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σερρών κ. Θεόδωρος Καμπούρης, ο Βουλευτής Σερρών κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, οι εκπρόσωποι των Βουλευτών Σερρών κ. Καραμανλή Κώστα, Χατζηβασιλείου Τάσου και Αραμπατζή Φωτεινής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Μαλλιάρας Θανάσης, το μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας ΤΕΕ κ. Χατζόπουλος Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σερρών κ. Ατζιάμης Νίκος και στελέχη της παράταξης.

Ο κ. Βεζυργιαννίδης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την υποδοχή τους και είχε μια αναλυτική συζήτηση για το διακύβευμα των εκλογών, την θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη καθώς και ειδικότερα θέματα που αφορούν στον Νομό Σερρών.

Μετά το πέρας της συζήτησης παρέθεσε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

Στη συνέχεια ο κ. Βεζυργιαννίδης περπάτησε στην αγορά της πόλης και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εμπόρους, επαγγελματίες και πολίτες των Σερρών για θέματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα και την καθημερινότητά τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην πόλη, ο κ. Βεζυργιαννίδης συναντήθηκε με τον Βουλευτή Σερρών Χατζηβασιλείου Τάσο και είχαν μια σύντομη και περιεκτική συζήτηση για τις Ευρωεκλογές και τον Νομό Σερρών.

Τέλος, ο κ. Βεζυργιαννίδης επισκέφθηκε την Πρώτη Σερρών, γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, περιηγήθηκε στον οικισμό και επισκέφθηκε την οικία του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας και οραματιστή της ένταξης και συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αρθρογράφος