Επίσκεψη του δημάρχου Μάρμαρα Ερέγλισι Τουρκίας στο δήμο Μαρώνειας – Σαπών

14 Αυγούστου 201323:42

Τον δήμαρχο Μαρώνειας – Σαπών κ. Ηλία Ιωαννάκη επισκέφθηκε την Τετάρτη στο δημαρχείο, ο δήμαρχος του δήμου Μάρμαρα Ερέγλισι Τουρκίας κ. Ιμπραήμ Ουγιάν ο οποίος παραβρέθηκε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Μαρώνειας – Σαπών, σε Σάπες και Αμάραντα.

Στο ανοιχτό θέατρο των Σαπών και στα Αμάραντα το 18μελές συγκρότημα από τον μητροπολιτικό δήμο του Τεκίρνταα, το οποίο ονομάζεται «Κουλτούρ Ατεσί», παρουσίασε ένα μουσικό – χορωδιακό πρόγραμμα στα πλαίσια των πολιτιστικών ανταλλαγών των δύο δήμων οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι.

Το συγκρότημα συνόδευε και ο αντιδήμαρχος του Τεκίρνταα, κ. Αλή Κιλίτς και δύο αντιδήμαρχοι από τον δήμο Μάρμαρα Ερέγλισι.

Ο δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών κ. Ιωαννάκης είχε εγκάρδια συνομιλία με τον δήμαρχο Μάρμαρα Ερέγλισι κ. Ουγιάν και του πρόσφερε ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα και ένα κεραμικό με το έμβλημα του δήμου.

Στην φωτογραφία: Ο δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών κ. Ηλίας Ιωαννάκης στο κέντρο και στα δεξιά ο δήμαρχος Μάρμαρα Ερέγλισι κ. Ιμπραήμ Ουγιάν, ενώ στα αριστερά ο διευθυντής του συγκροτήματος «Κουλτούρ Ατεσί».

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr