Ένας αθέατος πόλεμος διεξάγεται πίσω από τα πύρινα μέτωπα της Θράκης

25 Αυγούστου 202311:21
Και ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό κάποι εκ των θεσμικών της Ροδόπης και ανακάλυψαν την παραβατική δράση των λαθροδιακινητών που συνδέονται και με αδικήματα που σχετίζονται με εμπρησμό και ίσως πυροτρομοκρατίας.
 
Ταυτόχρονα κάποιοι ενεργοί πολίτες με αριστερή ιδεοληψία επιχειρούν να ερμηνεύσουν κατά το δοκούν την πραγματικότητα. Την ίδια χρονική στιγμή κάποιοι άλλοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το αφήγημα της λαθρομετανάστευσης για την εφαρμογή ανατρεπτικών σχεδίων στην Θράκη με ακούσιους συνεργούς επηρμένους βουλευτές που καλούν και σε διέγερση.
 
Εμείς οφείλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα σύμφωνα με τις εξελίξεις στο πεδίο:
 
  • 1. Σε μία προπαρασκευαστική φάση, και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. από 14 Αυγούστου και ώρα 06:00 έως 17 Αυγούστου την ίδια ώρα, ο συνολικός αριθμός αποτροπών εισόδου λαθροεισβολέων ανήλθε στις 2.720, ενώ συνελήφθησαν 85 ΠΕΠ (παρανόμως εισελθόντα πρόσωπα). Παράλληλα, στο ίδιο χρονικό διάστημα συνελήφθησαν σε όλη την ελληνική επικράτεια 29 λαθροδιακινητές, εκ των οποίων οι 12 στον Έβρο. Υπενθυμίζεται ότι στο διάστημα από 28 Ιουλίου έως και 7 Αυγούστου, συνελήφθησαν στη Μακεδονία και τη Θράκη ακόμα 58 λαθροδιακινητές
  • 2. Στην περίοδο που ξεκινά από τις 19/8 μέχρι τώρα , και πάντα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. έχουν συλληφθεί 11 λαθροδιακινητές και 50 διακινούμενοι καθώς εντοπίσθηκαν εντός αλλά καισ την περιμετρική ζώνη πυροπλήκτων περιοχών.
  • 3. Οι αναφορές που υπάρχουν επίσης για εντοπισμό σε πυρόπληκτες περιοχές πληθαίνουν και δεν πρόκειται για fake news αλλά για επιχειρησιακού τύπου πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αλλά και απο εθελοντές που βρίσκονται επί του πεδίου.
  • 3Α. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ
  • 4. Σε ένα μεγάλο εύρος αναζητήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντοπίζονται διαρκώς μετακινήσεις λαθροδιακινητών μέσω ΜΚΟ (ενδεικτικά βλεπε βιντεο) ενώ υπάρχει και έντονη προπαγάνδα σε αραβόφωνα μκδ κατά της Ελλάδας και των Αρχών
  • 5. Η υπόθεση της Αλεξανδρούπολης προκάλεσε επίσης αλυσιδωτές αντιδράσεις σε κύκλο λαθροδιακινητών και των εδώ συνεργών τους με αναρτήσεις σε αραβόφωνες και τουρκόφωνες σελίδες που επικηρύσσουν τον αυτόκλητο τιμωρό.
  • 6. Ελεγκτέος ο ρόλος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης κ. Πάρη Παπαδάκη που δημιούργησε τεράστιο ζήτημα καταμεσίς της περιόδου διαχείρισης μιας δύσκολης κρίσης και υβριδικής απειλής. Έπρεπε ήδη να είχε παρέμβει Εισαγγελική Αρχή και να προτείνει την άρση βουλευτικής ασυλίας.
  • 7. Η παράμετρος της λαθρομετανάστευσης στην σημερινή κατάσταση είχε προβλεθεί και αναλυθεί επαρκώς ήδη από το 2018. Βλέπε χαρακτηριστικά

Αρθρογράφος