Ελπίζοντας σε καλύτερες ειδήσεις για το 2024

11 Φεβρουαρίου 202423:17

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Μάρκου

Για μία ακόμη χρονιά , με αφορμή την κοπή της πίτας τους, οι δημοσιογράφοι της Ροδόπης και οι εργαζόμενοι στα τοπικά μέσα ενημέρωσης (όσοι μπόρεσαν να παρευρεθούν) έκαναν ένα διάλειμμα από την αναζήτηση, παραγωγή και μετάδοση ειδήσεων και πραγματοποίησαν την δική τους γιορτή το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου στην Ταβέρνα Νερόμυλος στον οικισμό της Πανδρόσου.

Τυχερή της βραδιάς -ίσως και της χρονιάς- η ΕΡΤ Κομοτηνής, αφου η προϊστάμενη της ΕΡΑ Κομοτηνής Ειρήνη Τσακίρη κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.

“Ήταν μία δύσκολη χρονιά αυτή που πέρασε για όλους τους συναδέλφους στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η ΕΡΤ και όλοι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Κομοτηνής σε πολύ δύσκολες κι απαιτητικές συνθήκες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Το 2024 η ΕΡΑ Κομοτηνής θα εξακολουθήσει να δίνει φωνή στην τοπική κοινωνία, να αλληλοεπιδρά σε επίπεδο ενημέρωσης και πολιτισμού με το κέντρο, να συνεργάζεται και να δικτυώνεται σε επίπεδο δομών και ν’ αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν είναι απλώς ένα μέσο ενημέρωσης, αλλά θεσμός της Δημοκρατίας και φορέας Πολιτισμού. Πάνω από όλα, όμως παραμένει ένας ζωντανός δημοσιογραφικός οργανισμός!Καλή Χρονιά με καλές ειδήσεις να έχουμε ” δήλωσε η κ. Ειρήνη Τσακίρη κρατώντας το τυχερό “φλουρί”.

 

Αρθρογράφος