Ελένη (Λένα) Χατζή: Η Παιδεία, είναι μια συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης

30 Μαΐου 202322:45

ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΓΕΛ-ΕΠΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΛΕΝΗΣ ΧΑΤΖΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εύχομαι από καρδιάς σε όλους σας, υποψήφιες και υποψήφιους της Ροδόπης, καλή επιτυχία για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Εφοδιασμένες/οι με ψυχραιμία, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία, πνευματική συγκέντρωση, και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας, η προσπάθεια διεκδίκησης μιας θέσης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ένα μέλλον συνυφασμένο με την γνώση, θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και θα αποτελέσει έναν σημαντικό σταθμό στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Είναι η στιγμή της προσπάθειας, η στιγμή της δικαίωσης, μια σημαντική ευκαιρία κατά την οποία οι κόποι του παρελθόντος συμπλέουν με μια δοκιμασία του παρόντος για να τροφοδοτήσουν τα όνειρα του μέλλοντος. Η Παιδεία, είναι μια συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης, είναι ο «πηγαιμός για την Ιθάκη».

Να γνωρίζετε ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας και να είστε σίγουρες/οι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν.

Και μην ξεχνάτε να κοιτάζετε το μέλλον με αισιοδοξία, γιατί η ζωή, τα όνειρα, οι φιλοδοξίες, δεν αρχίζουν ούτε σταματούν σε έναν διαγωνισμό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη τη σχολική κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς, συνοδοιπόρους στο δρόμο της σωστής προετοιμασίας σας, για την αρωγή και για το μεθοδικό τους έργο, και όλους εκείνους που συμβάλλουν από οποιαδήποτε θέση στην επιτυχή διεξαγωγή των εξετάσεων και στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας.

Τέλος, να ευχηθώ στις οικογένειες σας που μοιράζονται τα άγχη, τις αγωνίες σας και στηρίζουν τις επιλογές σας, να συνεχίσουν να στέκονται δίπλα σας με την αγάπη και την υποστήριξή τους.

Καλή δύναμη, καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!

Αρθρογράφος