“Ελάτε και θα σας φάνε τα μαύρα ψάρια και το αλμυρό νερό”

3 Ιουλίου 202209:30

“Κολύμπησα 7,1 χλμ από το Καστελόριζο μέχρι την περιοχή μας Kας, σε 2 ώρες και 41 λεπτά. Στη “Γαλάζια Πατρίδα” κολυμπήσαμε για την ειρήνη στο Αιγαίο . Αφιερώνω αυτό το κολύμπι στην νεολαία της Τουρκικής Ένωσης Νέων Κομοτηνής και στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης” έγραψε ο Τούρκος αντιδήμαρχος, Τσεμ Κουρσάντ Χασάνογλου, ανοίγοντας τη σημαία της ανεξάρτητης δυτικής Θράκης.

Δήμος Αρριανών: ΥΠ.ΕΣ. και ΥΠ.ΕΞ. θα εξετάσουν το ενδεχόμενο μιας “προαναγγελθείσης προβοκάτσιας”;

Ο Τσεμ Κουρσάντ Χασάνογλου, αντιδήμαρχος του Οσμανγκάζι Προύσας, συμμετείχε σε κολυμβητικό αγώνα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης “Lycian Kas”, που διοργανώνεται για 23η φορά από τον τουρκικό δήμο Κας, και κολύμπησε 7,1 χλμ από το Καστελόριζο έως τα μικρασιατικά παράλια.

Σε ευχαριστήριο μήνυμα της, η οργάνωση BTTDD παράρτημα Προύσσας αναφέρει Τον ευχαριστούμε πολύ που φροντίζει την τουρκική νεολαία της Δυτικής Θράκης και την τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης. Τον συγχαίρουμε επίσης για τα μηνύματα ενότητας, αλληλεγγύης και ειρήνης.

Μπορεί η γείτων να έχει περάσει σε ένα επόμενο στάδιο ψυχολογικών επιχειρήσεων και επικοινωνιακών τακτικών με  τα μκδ για τόνωση του τουρκικού εθνικού φρονήματος, αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι η μοίρα όσων συμμερίζονται τις  απόψεις του κ. Χασάνογλου είναι πολύ συγκεκριμένη!!!

Το τουρκικό παρακράτος, το μειονοτικό παραϊερατείο και οι σχεδιαστές ΨΕΠ νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν , να δελεάσουν ή να υποστηρίξουν  επιχειρήσεις εντός ελληνικού εδάφους, νομίζουν ότι η Χώρα μας είναι ΥΠΟΤΕΛΕΣ ΚΡΑΤΟΣ, ότι δεν υπάρχει η διάθεση αντίστασης κι αντίδρασης , ούτε καν πρόθεση υπεράσπισης των πατρίων εδαφών. 

Αυτό το μήνυμα προσπαθούν να περάσουν και στους “ομοεθνείς” τους προετοιμάζοντας “φίλιο έδαφος” για κάθε είδους απόβαση, συμβολική ή πραγματική.

Ο Μουράτ Ομέρογλου και οι υπάλληλοί του επιβάλλουν την “διατεταγμένη δημοσιογραφία”, απαιτούν την “υποταγή της Θράκης”

Ο Τσεμ Κουρσάντ Χασάνογλου, αντιδήμαρχος του Οσμανγκάζι Προύσας,Γεννήθηκε στα Άδανα το 1973.
Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια και το γυμνάσιο στο Γυμνάσιο Γαλατασαράι το 1992. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης το 1996. Έλαβε το μεταπτυχιακό του στον Πολιτικό Μηχανικό από το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης το 1999.
Παράλληλα, ειδικεύτηκε στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ινστιτούτο Επιχειρήσεων και Οικονομικών Επιστημών του ίδιου πανεπιστημίου την περίοδο 1997-1998. Έκτοτε έχει πραγματοποιήσει μηχανολογικές, συμβουλευτικές και εργολαβικές εργασίες διαφόρων έργων στην Τουρκία και στο εξωτερικό.
Εξελέγη Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Osmangazi στις εκλογές της 30ης Μαρτίου 2014. Είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομάδας Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών.
Συνεχίζει ακόμη τα καθήκοντά του ως Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Osmangazi και Αντιδήμαρχος του Δήμου Osmangazi.
Γνωρίζει άπταιστα Γαλλικά, Αγγλικά και λίγα Αραβικά, Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

 

Αρθρογράφος