Εκλογές 2015: Η επιστροφή των Τζεντάϊ

1 Σεπτεμβρίου 201508:38

Η Ελλάδα είναι η χώρα της αιώνιας εφηβείας. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε ανακαλύψει το μαγικό φίλτρο που δικαιώνει τις επιλογές των πολιτικών μας ταγών να καταστήσουν την Ελλάδα ένα μικρό γαλατικό χωριό στην απεραντοσύνη του διεθνοποιημένου σύμπαντος!

Τα πολιτικά μηδενικά του παρελθόντος που γίνονται νούμερα του μέλλοντός μας είναι αυτοί που θα μας οδηγήσουν στη Νέα Ελλάδα. Η παλιά άλλωστε τελεί υπό κατάληψη: “εταίροι” και λαθρομετανάστες φαίνεται ότι θα τελειώσουν τη δουλειά..

Τη Νέα Ελλάδα, αφού δεν την έσωσε η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση, θα την αναστήσουν οι Τζεντάϊ, ο Λουκ, η πριγκίπισσα Λέϊα και τα αμφιφυλόφιλα ρομπότ… Είμαι σίγουρός όπως τότε στα παιδικά μου χρόνια που ο Γαλαξίας και το Γαλαξείδι ήταν το ίδιο για εμάς, ότι η σωτηρία της χώρας θα έρθει από το διάστημα, το outerspace της Εθνικής μας Μοναξιάς και στο διάλλειμμα της μάχης θα διασκεδάζουμε με το χρυσό σουτιέν της αλυσοδεμένης πριγκίπισσας.

Ο Λεβέντης, ο πυρσός της ΝΔ, η πλατεία Ρηγίλλης, οι ιαχές του ΕΑΜ και της ΕΠΟΝ , η Πριγκίπισσα Ζωή και η αγωνία του Προέδρου του 15πενταμελούς που υποδύθηκε και τον Πρωθυπουργό θα είναι το support team στις ανά την Ελλάδα περιοδείες.

Για τους σινεφίλ θα υπάρχει και λίγη αγωνία από τη εξελίξεις στη Θράκη με ιδιαίτερη αναφορά στους κακούς βαρβάρους και το εθνοσωτήριο  lifestyle.

Η αγωνία μας είναι για το ποιός τελικά θα μας καλέσει λέγονταας «Join me, and together we can rule the galaxy as father and son»  («Ελα μαζί μου και θα εξουσιάσουμε τον γαλαξία, πατέρας και γιος» – η περίφημη ατάκα του σκοτεινού Darth Vader όταν αποκαλύπτει σε έναν σοκαρισμένο Λιουκ Σκαϊγουόκερ ότι είναι ο πατέρας του).

 

Αρθρογράφος