Εκδήλωση του Βακούφ Κω για το Κουρμπάν Μπαϊράμι

18 Ιουνίου 202418:35

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ημέρα γιορτής για τους συμπολίτες μας μουσουλμάνους και το ΒΑΚΟΥΦ Κω παρέθεσε καφέ, στην επιχείρηση εστίασης «Ζaman Fou» στο Πλατάνι, δίνοντας και αναμνηστικά δώρα μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Με αφορμή το Κουρμπάν Μπαϊράμι, η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ Κω κα. Ελβάν Κοτζαογλάν και το διοικητικό Συμβούλιο προσέφεραν κέρασμα στους Κώους μουσουλμάνους αλλά και σε χριστιανούς που βρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς όπως δήλωσε η πρόεδρος κατά την ομιλία της, πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή του μουσουλμανισμού, ευχόμενη υγεία, ευημερία και αρμονία σε όλους.

Ο Σοφολογιότατος Ιμάμης Ιρφάν Τράμπα κατά την ομιλία του ευχήθηκε σε όλους τους μουσουλμάνους, ένα ευλογημένο Μπαϊράμι που θα φέρει υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμπολίτες μας για την παρουσία τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου & Νισύρου κκ. Ναθαναήλ ευχήθηκε υγεία σε όλους και αρμονική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων, ενώ μετέφερε και τις ευχές του Παναγιωτάτου – Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Στη συνέχεια, ο δημοτικός σύμβουλος Σταμάτης Πης απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του δημάρχου Κω, ο οποίος βρισκόταν σε συνάντηση εργασίας.

Τις ευχές του εξέφρασε και ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης κ Χαράλαμπος Ναβροζίδης, ενώ τέλος η κ. Ηλέκτρα Κανδύλη, απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του βουλευτή της ΝΔ κ Ιωάννη Παππά.

Το Δ.Σ. του Οργανισμού Διαχείρισης Κτημάτων Βακούφ Κω και η πρόεδρος Ελβάν Κοτζαογλάν θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους Μουσουλμάνους αλλά και Χριστιανούς συμπολίτες μας καθώς επίσης τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κώου & Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, την Ηλέκτρα Κανδήλα που εκπροσώπησε τον βουλευτή της ΝΔ Ιωάννη Παππά, τον Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Ανάπτυξης Χαράλαμπο Ναβροζίδη, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Σταματία Κανταρζή, τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου Σοφοκλή Δουδούς, τον δημοτικό σύμβουλο Σταμάτη Πη, τον Επιστημονικό Διευθυντή της Αστικής Εταιρείας «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» Δημήτριο Γερούκαλη, τον πρόεδρο του ΤΕΕ Κω Γιώργο Χρυσουλάκη και τον πρόεδρο του συλλόγου ιδιοκτητών Ταξί Κω Μανώλη Κίνα οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση του Βακούφ Κω για το Κουρμπάν Μπαϊράμ η οποία έλαβε χώρα στο ”ZAMAN FOU” στο Πλατάνι στις 17/06/2024.

 

Αρθρογράφος