Ευχήθηκαν στο αφεντικό τους!;

11 Απριλίου 202409:21

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στο Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε εορταστική τελετή με αφορμή το Ραμαζάνι. Οι φίλοι και συνεργάτες του Προξενείου από την Θράκη που στελεχώνουν εν πολλοίς το παρακρατικό δίκτυο της Ιώνων παρευρέθησαν στην εορταστική τελετή που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του προξενείου την πρώτη ημέρα των εορτών (Τετάρτη 10 Απριλίου).

Στην τελετή του εορτασμού, τους καλεσμένους υποδέχθηκαν ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Aykut Ünal και η σύζυγός του İlayda Ünal, καθώς και υπάλληλοι του προξενείου.

Ανάμεσά τους οι Hüseyin Zeybek, Özgür Ferhat, İbrahim Şerif, Mustafa Trampa, Çiğdem Asafoğlu, Mehmet και ο Rıdvan Mola İsa, τα μέλη του επαρχιακού συμβουλίου Ahmet Osman Pehlivan , Ahmet Kasap, Erdem Hüseyin, Ahmet Kurt, Caner İmam,οι δήμαρχοι Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών Γιάννης Γκαράνης και Απόστολος Ιωάννου αντίστοιχα.

Στο τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής χθες τον Αλέξη Χαρίτση και την Έφη Αχτσιόγλου εκπροσώπησαν οι μετεγγραφέντες βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ κκ Οζγκιούρ Φερχάτ και Χουσεΐν Ζεϋμπέκ.

Αρθρογράφος