Η Έφη Αχτσιόγλου ντύνεται με ρούχα της… Μαρέβα Μητσοτάκη

3 Νοεμβρίου 201717:06

Δεν είναι τα θέματα που χειρίζεται, δεν είναι το καλλίγραμμο κορμί της ή το σταυροπόδι της που μαγνητίζει. Τις τελευταίες ημέρες η κ. Έφη Αχτσιόγλου έχει γίνει θέμα στα δημοσιογραφικά γραφεία και τα πολιτικά πηγαδάκια της Βουλής για τις στυλιστικές επιλογές της.

Η υπουργός Εργασίας, από τα χείλη της οποίας κρέμονται οι Έλληνες εργαζόμενοι, δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στον οίκο Zeus + Dione. Και δεν θα ασχολιόταν κανείς με αυτό αν ο οίκος αυτός δεν ανήκε κατά το ήμισυ στη σύζυγο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα.

 
Η νέα κολεξιόν της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη, έχει κερδίσει τις Ελληνίδες, αλλά και την υπουργό Εργασίας κ. Έφη Αχτσιόγλου. Ήδη σε τηλεοπτική της εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα στην πρωινή εκπομπή του Σπύρου Λάμπρου και της Ράνιας Τζίμα στον Alpha εμφανίστηκε με μεταξωτό πουκάμισο, στα χρώματα της άμμου. 
«Ακριβούτσικο» το γούστο της κ. Αχτσιόγλου λένε πολιτικοί της αντίπαλοι και αντίζηλοι, μιας και το συγκεκριμένο πουκάμισο κοστίζει περί τα 370 ευρώ! 

Ωστόσο όλοι παραδέχονται ότι είναι αρκετά κομψό. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως η Αριστερά που ξέραμε έχει πλέον αλλάξει ή τουλάχιστον προσπαθεί. Οι περισσότεροι ανακάλυψαν το επώνυμο κομψό και ακριβό ρούχο, ανανεώνουν τις μηνιαίες συνδρομές τους σε γυμναστήρια, τρώνε υγιεινά και σε ακριβά εστιατόρια και γενικά έχουν προσαρμοστεί στα νέα ήθη.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr