«Διπλωματία των Πόλεων»: Η Αθήνα συντάσσεται με τις πόλεις που διεκδικούν πλέον ρόλο και αρμοδιότητες στην διακυβέρνηση.

1 Οκτωβρίου 201409:10

Η καταπολέμηση της διαφθοράς και η διαφάνεια δεν αποτελούν μόνο κορυφαίο ζήτημα αξιοπιστίας για την τοπική διακυβέρνηση αλλά καθοριστικό παράγοντα για την αποτελεσματικότητα στις υπηρεσίες προς τον πολίτη, σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, μιλώντας χθες στο Λος Άντζελες.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, στο πλαίσιο της κορυφαίας διοργάνωσης «City Lab 2014» στην οποία συμμετέχουν 300 δήμαρχοι, τεχνοκράτες και ειδικοί στην αστική ανάπτυξη και διοργανώνεται από το περιοδικό The Atlantic με τη στήριξη του Bloomberg Philanthropies και του The Aspen Institute, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ανάγκη οι πόλεις να κάνουν αυτό που έχουν αποτύχει οι κεντρικές διοικήσεις: να πείσουν τον πολίτη ότι δουλεύουν για τον πολίτη και τις εξατομικευμένες ανάγκες του.

Περισσότερα στο Via Diplomacy

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr