Δίνουν εμβολιαστικό κέντρο, αναστέλλουν, όμως, την πρωτοβάθμια περίθαλψη στον δήμο Αρριανών!

21 Μαΐου 202123:03

Κατατέθηκε αναφορά από τον βουλευτή Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ προς τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, γιατί μετά την ανακοίνωση για λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου στο Π.Ι. Φιλλύρας συμβαίνει διακόπτεται η εξυπηρέτηση του κοινού τόσο στο ίδιο όσο και μερικώς στο Π.Ι. Αρριανών  το οποίο θα λειτουργεί μόνο για μία φορά την εβδομάδα.

Με άλλα λόγια δίνεται εμβολιαστικό κέντρο και αναστέλλεται ταυτόχρονα η παροχή πρωτοβάθμιας κάλυψης υπηρεσιών υγείας για τον δήμο Αρριανών!   

Οι δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αποτελούν σημαντικότατο πυλώνα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η λειτουργία τους είναι απαραίτητη και αναγκαία για κάθε πολίτης της χώρας.

Προς τούτο, ο βουλευτής Ροδόπης παρακαλεί για τις άμεσες ενέργειες του υπουργού Υγείας προς αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των πρωτοβάθμιων δομών υγείας σε έναν πολύ ευαίσθητο, ημιορεινό και απομακρυσμένο δήμο της Π.Ε. Ροδόπης, όπως είναι ο δήμος Αρριανών.

Ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα ο υπουργός Υγείας θα απαντήσει στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ροδόπης , Ιλχάν Αχμέτ για την λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων στον δήμο Αρριανών.   

3380-21 ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝsigned

Αρθρογράφος