Η Δήμητρα Γαλάνη στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, η προπώληση εισιτηρίων άρχισε

6 Φεβρουαρίου 201417:12

 

H Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στη σκηνή ένα χρόνο μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Παλλάς και σε όλη την χώρα.

Μόλις κυκλοφορήσαν τραγούδια από την νέα της δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο “Αλλιώς” σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου, γεγονός που αποτελεί και την αφορμή για μία σειρά απο ζωντανές εμφανίσεις στο κοινό σε όλη την Ελλάδα και την Κυπρο.

Στον καινούριο της δίσκο η Δήμητρα Γαλάνη υπογράφει και ως συνθέτης πολλά απο τα τραγούδια.

Ήδη έχουμε ακούσει ένα από αυτά, το «Αν» ως το τραγούδι των τίτλων της πρόσφατης ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το οποίο ανέβηκε ψηλά στα ραδιοφωνικά airplay και αγαπήθηκε από το κοινό.

Δύο ακόμα συνθέτες συνεργάζονται στη νέα δισκογραφική δουλειά: ο Χρυσόστομος Μουράτογλου που είναι και παραγωγός και ενορχηστρωτής του δίσκου – σταθερός συνεργάτης της Δήμητρας τα τελευταία χρόνια – και ο διεθνώς αναγνωρισμένος συνθέτης Jun Miyake (γνωστός στους Έλληνες από τη μουσική για την ταινία του Βέντερς – αφιέρωμα στην Πίνα Μπάους) που συμμετέχει με 1 τραγούδι.

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Νίκος Μέρμηγκας  (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

1. Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Κομοτηνής (Σ.Π.Κ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ)

Αγ. Βαρβάρας, Κομοτηνή Τηλ.: 2531034071,2531034072

2. Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο

Δημοκρίτου 7Α, Κομοτηνή Τηλ.:2531084040

3. Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδακης

Ιωακείμ Καβύρη & Αδριανουπόλεως 4Α Αλεξανδρούπολη τηλ.2551022908

4. Βιβλιοπωλείο Δήμητρα Πυργελή,

Ανδρέου Δημητρίου 57,Ξάνθη τηλ. 2541072363

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 15€, 20€, 25€, 30 €

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr