Χορός για δύο

7 Ιουνίου 201318:00

Αν σαν ζευγάρι σας αρέσει ο χορός και η πρωτοτυπία, δοκιμάστε το ταγκό του έρωτα ως τον πρώτο χορό που θα σφραγίσει τον έγγαμο βίο σας…

Ο πρώτος γαμήλιος χορός είναι και ο χορός υποδοχής μέσα από τον οποίο το ζευγάρι καλωσορίζει και ευχαριστεί τον κόσμο που έδωσε την παρουσία του στην ωραιότερη στιγμή της ζωής τους. Όλοι σίγουρα θυμούνται η κουβεντιάζουν την επομένη ημέρα το ‘’τραγούδι’’ -όπως λένε- του γαμπρού και της νύφης. Για αυτό το λόγο η στιγμή αυτή πρέπει να είναι ξεχωριστή ,έντονη και αλησμόνητη ,όχι για το ‘’θεαθήναι’’ αλλά για να εκδηλώσετε το πάθος και τον έρωτα σας.

Τι καλύτερο λοιπόν , από ένα αργεντίνικο ταγκό! Σε έναν τέτοιο χορό όπου η Ευρωπαϊκή και η Αφρικάνικη κουλτούρα ενώνονται , δεν θα μπορούσε να αντισταθεί κανένα μελλοντικό ζευγάρι. Μπορεί να σας φαίνεται αρχικά δύσκολη η περίπλοκη η χορογραφία, αλλά αν αφεθείτε στα χέρια ενός ειδικού μέσα σε λίγες ώρες θα το λατρέψετε!

Υπάρχουν πολλές μελωδίες για να διαλέξετε αυτή που σας εκφράζει ή σας ελκύει περισσότερο και φυσικά αρκετά είδη ταγκό. Τα πιο γνωστά είναι το κλασσικό, της Αργεντινής και της Ουρουγουάης. Όποιο και να επιλέξετε , να είστε βέβαιοι ότι το θέαμα δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Επίσης , αν σκεφτείτε ότι θα σας ταίριαζε κάτι ακόμα πιο ζωντανό και έντονο, μην διστάσετε να οργανώσετε ένα live σκηνικό για να συνοδεύει το ταγκό σας! Ειδικά χορευτικά, φωτορυθμικά, ισπανόφωνους μουσικούς και οτιδήποτε άλλο ξυπνά την φαντασία σας!!

Εμείς σας φτιάχνουμε το όνειρο , εσείς μπορείτε να το ζήσετε με δυο καρδιές ενωμένες σε ένα ατελείωτο χορό ευτυχίας….

Πηγή : gamos-guide.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr