Απολογισμός 2023, με 32 χρυσά μετάλλια για τον ΚΟΤΙΝΟ

23 Ιανουαρίου 202423:00

Στην 3η θέση, μεταξύ 56 Σωματείων από όλη την Ελλάδα, με τη συλλογή 32 χρυσών μεταλλίων  (και 53 στο σύνολο) για το 2023, «φιγουράρει» ο Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑΜΕΑ).

Η επίδοση αυτή, αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Σύλλογός μας, βαδίζει με ήρεμα και σταθερά βήματα, πετυχαίνοντας τους στόχους που θέτει κάθε χρονιά, παρά τις δυσκολίες και αντιξοότητες που αντιμετωπίζει.

Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ότι οι αθλήτριες και οι αθλητές του ΚΟΤΙΝΟΥ, κατάφεραν να αυξήσουν την συνολική (χρυσά, αργυρά και χάλκινα) συγκομιδή μεταλλίων σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά (2022), χωρίς βεβαίως να συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτή τη λίστα, τα… «παγκόσμια» μετάλλια του παραολυμπιονίκη μας Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας, τους αθλητές μας, τις προπονήτριες και προπονητές μας, αλλά και όλη τη μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», που βρίσκεται κοντά μας και στηρίζει ποικιλοτρόπως τον Σύλλογο!

Ευχαριστούμε όλες και όλους, ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς, που με κάθε τρόπο μας βοηθούν.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον μεγάλο μας… «χορηγό», την Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης και ειδικά τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Ζαμπούκη, για το προσωπικό του ενδιαφέρον και την… «αγωνία» του για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Σύλλογό μας και όλων των συνεργατών του, που βρίσκονται πάντα δίπλα μας, δίνοντας λύσεις σε όποιο θέμα αντιμετωπίζουμε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Σύλλογός μας συμμετείχε σε 6 μόνο αθλήματα από τα 17 συνολικά παραολυμπιακά αθλήματα που διοργανώνει η Ε.Α.ΟΜ. ΑΜΕΑ. Γεγονός που σηματοδοτεί τον νέο μεγάλο στόχο του «ΚΟΤΙΝΟΥ» για τη νέα χρονιά, με δημιουργία νέων τμημάτων και συμμετοχή σε περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις το 2024.

Ο Α.Σ. ΑμέΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» σας θέλει όλες και όλους κοντά του

Αρθρογράφος