Αποκαλύπτεται ο κατασκευασμένος μύθος του Αχμέτ Σαδήκ από τον πρώην Πρόξενο Τουρκίας στην Κομοτηνή

21 Φεβρουαρίου 202406:23

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Χρήζει ιδιαιτέρας αναλύσεως το άρθρο του πρώην προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Χακάν Οκτσάλ σε ενημερωτική ιστοσελίδα που πρόσκειται στο ΑΚΡ και αποκαθιστά την διπλωματική και ιστορική γεγονοτογραφική πραγματικότητα όπως την γνωρίζουμε μέσα από τις εκθέσεις και τις αναφορές ξένων διπλωματών.

Οι τουρκόφωνοι αναγνώστες μπορούν να το διαβάσουν εδώ
https://t24.com.tr/yazarlar/hakan-okcal/sadik-ahmet-filmi-ve-bati-trakya-da-turk-kimligi,43556 κι εδώ
https://www.trakyaninsesi.com/haber/supheli-kaza-degilmis-donemin-baskonsolosu-hakan-okcal-sadik-ahmetin-olumunu-yazdi-6588.html ενώ το ελληνόφωνο κοινό δύναται να το αναζητήσει στην μετάφραση που έκανε ο Κοσμάς Καραΐσκος από την ενημερωτική ιστοσελίδα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ εδώ
https://tourkikanea.gr/arthra-tou-istologiou/ahmetsadik-6/ και το οπτικοποίησε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=X0RaQedI0Ms

Όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις, το κοσμικό κατεστημένο ανθίσταται και προσπαθεί να ανακόψει την πορεία των οπαδών του παραερντογανικού καθεστώτος και την δράση της παρακρατικής σέκτας που συνδέεται με το βαθύ κράτος.

Το συγκεκριμένο κείμενο αποτελεί μία προειδοποίηση στο μειονοτικό παραϊερατείο του παραερντογανικού καθεστώτος που έχει απλώσει τα δίχτυα του στην Θράκη και προσπαθεί να ελέγξει μέσα από σχέσεις συνδιαλλαγής, αλληλεξάρτησης κι εκβιασμού τετραψήφιο αριθμό συμπολιτών που πέφτουν θύματα της τουρκικής παρακρατικής προπαγάνδας στην Θράκη με την ανοχή ή την άγνοια του ελληνικού συστήματος. Στόχος η δημιουργία κρίσιμης μάζας για μελλοντικές προβοκάτσιες.

Δεν αποκλείεται μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, το ακροδεξιό ισλαμοφασιστικό ΚΙΕΦ/DEB να μην συμμετάσχει αυτόνομα στις ευρωεκλογές του Ιουνίου και να δώσει γραμμή για άλλο νεότευκτο κόμμα ή σχηματισμό.

Για την ιστορία ν’αναφέρουμε ότι τα όσα αναφέρει ο κ. Χακάν Οκτσάλ τα έχει εκθέσει και ο αείμνηστος Ιμπράμ Ονσούνογλου ο οποίος δέχθηκε μεγάλες πιέσεις και διώξεις από την οικογένεια Σαδήκ ακόμη και μετά θάνατο για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή μνήμης νεκρού.

Άραγε η οικογένεια Σαδήκ τί θα πράξει τώρα;

Αρθρογράφος