Αντιδήμαρχος Κομοτηνής: Δεν σιωπούμε όταν κάποιοι επιδιώκουν να μειώσουν τον ρόλο του Δήμου Κομοτηνής.

26 Σεπτεμβρίου 202022:40

Κατώτερη των περιστάσεων η κ. Ντόρα Μπακογιάννη στη σημερινή επίσκεψή της στην Κομοτηνή.

Η ιδιότητα της ως Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης, με την οποία ήρθε σήμερα εδώ, δεν της επιτρέπει να προγραμματίζει τις συναντήσεις της με μικροκομματικά ή άλλα κριτήρια και να μην επισκέπτεται τον μεγαλύτερο – μητροπολιτικό Δήμο της Ροδόπης.

Προσπάθησε να αιτιολογηθεί επικαλούμενη μέχρι και τον κορονοϊό, που μάλλον «κολλάει» μέσα στο γραφείο του δημάρχου κομοτηνής.

Ασχολίαστη η άρνησή της να δημιουργηθεί ηλεκτρονική πλατφόρμα για την κατάθεση προτάσεων, μάλλον ξεχνά ότι βρισκόμαστε στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης.

Η στάση του δημάρχου Κομοτηνής ήταν επιβεβλημένη και δικαιώθηκε από την συμπαράσταση των συμπολιτών μας, όπως αυτή ήδη εκφράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για μας στο Δήμο Κομοτηνής η άσκηση πολιτικής και ο σχεδιασμός της ανάπτυξης του τόπου μας δεν μπορεί να ασκείται και δεν ασκείται με “ζήλιες και κατεβασμένα μούτρα”, αλλά με πρόγραμμα, θέσεις, στοχευμένες προτάσεις, έργα και δουλειά.

Γι αυτό δεν σιωπούμε όταν κάποιοι επιδιώκουν να μειώσουν τον ρόλο του Δήμου Κομοτηνής.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής έπραξε ως όφειλε, όσο κι αν κάποιοι λησμονώντας τον δικό τους ρόλο, έσπευσαν να τον κατακρίνουν, αντί να τον συγχαρούν.

Αρθρογράφος