« Ανοιξιάτικη Περιπλάνηση» με την Ο.Δ.Α.(Ορχήστρα Δωματίου Αλεξανδρούπολης)

10 Απριλίου 202421:03

Η Ο.Δ.Α.(Ορχήστρα Δωματίου Αλεξανδρούπολης) σας προσκαλεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 19:30 στην εαρινή συναυλία «ΑνοιξιάτικηΠεριπλάνηση», που θα διεξαχθεί στοΠνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Η Ορχήστρα θα παρουσιάσει έργα του ευρύτερου κλασσικού ρεπερτορίου και έχει την τιμή να ερμηνεύσει σε Ά παγκόσμια εκτέλεση μία σύνθεση του γνωστού Θρακιώτη συνθέτη και κιθαρίστα Δημήτρη Σβυντρίδη ειδικά γραμμένη για την Ορχήστρα Δωματίου Αλεξανδρούπολης.

Η Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου Αλεξανδρούπολης είναι ένα μουσικό σύνολο που αποτελείται από διακεκριμένους επαγγελματίες μουσικούς που ζουν,  δραστηριοποιούνται και εργάζονται στην πόλη μας ως καθηγητές μουσικής και ως εκτελεστές κλασικής μουσικής. Τα μέλη της ορχήστρας μοιράζονται την ανάγκη τους για προσφορά πολιτιστικής έκφρασης υψηλών προδιαγραφών στο κοινό της Αλεξανδρούπολης και επιδιώκουν να αποτελέσουν σταθερό σημείο αναφοράς της λόγιας δυτικής μουσικής στην πόλη μας. Με την συνύπαρξή τους και, έχοντας όλοι να καταθέσουν γνώσεις και εμπειρίες από το πλούσιο βιογραφικό τους, ευελπιστούν η Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου Αλεξανδρούπολης να γίνει κοινός τόπος για τους επαγγελματίες μουσικούς όλων των αντίστοιχων φορέων της πόλης μας.

 

 

Γενική Είσοδος 10– Μειωμένο* 5

 

Η Είσοδος επιτρέπεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω.

 

 *Ανήλικοι, Φοιτητές, Άνεργοι και ΑμεΑ.

 

Προπώληση Εισιτηρίων:Βιβλιοπωλεία Βαταμίδη &Ελευθερουδάκη

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο:  694 158 1391

Email:odalexpolis@gmail.com

Αρθρογράφος