Ανδρουλάκης-Τσίπρας υπονομεύουν την Εθνική Γραμμή στην Θράκη;

20 Φεβρουαρίου 202321:07

ΥΠΟΤΑΓΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ-ΤΣΙΠΡΑ στο ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ – ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ – ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ;

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Οι επιλογές των Νίκου Ανδρουλάκη και Αλέξη Τσίπρα για τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων του έγιναν καθ’υπόδειξιν της τουρκικής παραερντογανικής και παρακρατικής σέκτας της Τουρκίας. Η παρουσία 3 εκ των 17 Εγκαθέτων του Προξενείου, η διαπραγμάτευση ενός ακόμη με το ΜέΡΑ25 και η συνταχθείσα μετά αυτών κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφιβολιών.

Τους προαναφερθέντες (πλην Σιμπέλ Μουσταφάογλου) έχουμε χαρακτηρίσει ως«θρασύδειλους εγκάθετους του τουρκικού προξενείου» και τους έχω εγκαλέσει για τα αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης, της απειλής και της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, που διέπραξαν μέσω κοινής ανακοίνωσης που είχαν εκδώσει εναντίον εμού και του Komotinipress τον περασμένο Ιούλιο, με την μορφή του λαϊκού δικαστηρίου σε τεμένη και συγκεντρώσεις.

Η συμπαθής μέχρι τούδε κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου και πολλαπλώς ευεργετηθείσα από την Ελληνική Πολιτεία και Κοινωνία δεν εξέφρασε την αντίθεσή της σε αυτές τις πρακτικές, δημόσια ή κατ’ιδίαν όπως άλλωστε δεν το έπραξε ούτε ο μεταστάς τοπικός σωτήρας του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός κ. Γιώργος Πεταλωτής ο οποίος σπεύδει να χαρακτηρίσει όποιον διαφωνεί μαζί του ως παρακρατικό ή περιθωριακό καλύπτοντας με το κύρος του την αυθαιρεσία του Μπουρχάν Μπαράν ΠΟΥ ΣΥΓΧΝΩΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ.

Με λίγα λόγια βλέπουμε ότι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζονται για το ποιος θα κερδίσει την εύνοια του τουρκικού παρακρατικού συστήματος, προβάλλοντας υποψήφιους που είναι γνωστοί για την προώθηση του τουρκισμού και με υπόγεια ανταλλάγματα ή “επιτυχείς εξετάσεις νομιμοφροσύνης” σε υπόγεια συστήματα νομίζουν ότι έχουν εξασφαλίσει αμνηστεία για την συμμετοχή τους σε ένα έγκλημα που διαπράττεται και υπονομεύει την εθνική πολιτική στη Θράκη έναντι της μειονότητας…

Σε αυτές τις εξετάσεις φαίνεται οτι δεν πέρασε ο Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος και απειλήθηκε ευθέως απο το τουρκικό παρακράτος ενώ απειλές δέχονται οι συνεργάτες του και οι πολιτικοί του φίλοι.

Ευθύνη φέρουν και οι εκπρόσωποι του τοπικού πολιτικού δυναμικού που λόγω άγνοιας ή και σκοπιμοτήτων σιωπούν παρακολουθώντας την επιχείρηση άλωσης της Μειονότητας απο την παρακρατική σέκτα του Προξενείου, ελπίζοντας να πάρουν κι αυτοί κάποια ψηφαλάκια απο την κατευθυνόμενη ψηφοδοτική μηχανή των εγκαθέτων.

Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι η παρακρατική σέκτα που δρα στην Θράκη αποφάσισε να καθαρίσει όποιον της αντιστέκεται ή όποιον δύναται να της αντισταθεί για αυτό κι επιβάλλει έμμεσα ή άμεσα συγκεκριμένους υποψηφίους σε διακομματική βάση υποψηφίων.

Μέχρι στιγμής αυτό φάνηκε στα ψηφοδέλτια του Ανδρουλάκη στην Ξάνθη με την καρατόμηση Τσολακίδη-Αντωνιάδη, στον ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης με τις εσωτερικές εκκαθαρίσεις στην Νομαρχιακή , κυοφορείται μία διαπραγμάτευση με ένα “υπερόπλο” στο ΜέΡΑ25.

Ο κλήρος πέφτει στη Νέα Δημοκρατία να διασώσει την τελευταία στιγμή την τιμή του πολιτικού συστήματος καταρτίζοντας ψηφοδέλτια με συσσωρευμένο εθνικό κεφάλαιο που θα λειτουργήσουν συσπειρωτικά και κυρίως θα αποδομήσουν την προξενική προσπάθεια άλωσης της τοπικής κοινωνίας. Η ανικανότητα άμεσης αποκατάστασης της τάξης στον Ίασμο, η μη ανάδειξη του κυβερνητικού έργου και οι καθυστερήσεις στην διαχείριση των τοπικών προβληματων, πιστώνονται βεβαίως στο διχασμένο νεοδημοκρατικό τοπιο και την επιθυμία του Ευρυπίδη Στυλιανίδη να ελεγχει τα πάντα με τηλεχειριστήριο..

Το μήνυμα είναι ΕΝΑ: Όσοι θέλουν να υπηρετήσουν τα κοινά θα σέβονται το κράτος και δεν θα είναι ενταγμένοι σε παράλληλες δομές και παρακρατικους μηχανισμούς. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Αρθρογράφος