Αγιασμός και εγκαίνια στο πολιτικό γραφείο του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Ιωάννη Βεζυργιαννίδη

29 Μαΐου 202420:15

Σε κλίμα ενότητας, συσπείρωσης, αισιοδοξίας και πολιτικής ανασύνθεσης πραγματοποιήθηκαν με την συμμετοχή πλήθους κόσμου, επωνύμων και απλών ψηφοφόρων, την Δευτέρα 27 Μαΐου τα εγκαίνια μετά Αγιασμού του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Γιάννη Βεζυργιαννίδη στην Κομοτηνή.

Το πολιτικό μήνυμα δόθηκε με την παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , βουλευτή Έβρου κ. Σταύρου Κελέτση, το κομματικό από την πολυπληθή παρουσία κομματικών στελεχών της ΝΔ ενώ οι αιρετοί κάθε βαθμίδας, οι εκπρόσωποι του επιστημονικού, οικονομικού και επιχειρηματικού γίγνεσθαι της περιοχής, οι θεσμικοί φορείς και επιφανή στελέχη από την Μειονότητα επιβεβαίωσαν την ευρεία αποδοχή της υποψηφιότητας του κ. Γιάννη Βεζυργιαννίδη.

Ο Γιάννης Βεζυργιαννίδης συμπορεύεται με την τοπική κοινωνία, που απαιτεί μεθοδευμένη, ισόρροπη και συλλογική εκπροσώπηση στα κέντρα των αποφάσεων, με τη συνέργεια και συμπόρευση όλων των φορέων, παραμερίζοντας τα στερεότυπα, τις κομματικές ταυτότητες και τις ιδεολογικές διαφορές.

Αρθρογράφος