67 φορτηγά με 200 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στέλνει η Περιφέρεια Αττικής στην Τουρκία

20 Μαρτίου 202314:32

Κονβόι 67 φορτηγών με 200 τόνους ειδών της Περιφέρειας Αττικής με ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία κατευθύνθηκε προς την Τουρκία.

Μία ακόμα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας της Περιφέρειας Αττικής για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας , παραδόθηκε σήμερα στις τοπικές αρχές της Αδριανούπολης.

Στην αποστολή συμμετέχουν πάνω από 120 άτομα με τον επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη πολιτικής προστασίας Βασίλη Κόκκαλη καθώς και πλήθος διοικητικών και υπαλλήλων της περιφέρειας.

Εξήντα επτά φορτηγά με περισσότερους από 200 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης αποτελούν τη δεύτερη αποστολή αγαθών που συγκέντρωσαν οι δήμοι της Αττικής για να ανακουφίσουν τους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου.

Το κονβόι ξεκίνησε νωρίς το πρωί από το ΣΕΦ, αφού προηγουμένως ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας Mustafa Somuncu μετέφερε τις ευχαριστίες της Τουρκικής κυβέρνησης και ευχήθηκε καλό ταξίδι.

Επικεφαλής της αποστολής εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Βασίλης Κόκκαλης.

Στην αποστολή συμμετέχουν ο εκπρόσωπος του δημάρχου Κρωπίας, αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Θεόδωρος Γρίβας, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Μαρκοπούλου αντιδήμαρχος Ιωάννης Αϊδινιώτης, εκπρόσωπος του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και ο πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας Πολιτικής Προστασία του Δήμου Κρωπίας Δημήτρης Γκίκας.

Αρθρογράφος