Mercedes G63 AMG 6×6. Το απόλυτο off-road βρίσκεται κοντά στην παραγωγή

18 Μαρτίου 201314:20

Η Mercedes G63 AMG 6×6 είναι προς το παρόν ένα πειραματικό μοντέλο. Όμως, οι πληροφορίες που διαρρέονται από την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στην παραγωγή.
Με την πρώτη ματιά, είναι εύκολο να πιστέψεις ότι η G63 AMG 6×6 είναι ένα ακόμη αυτοκίνητο φτιαγμένο για τον αγώνα αντοχής, για το ράλι Ντακάρ δηλαδή. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Διαθέτει στο εσωτερικό όλες τις πολυτέλειες που θα περίμενε κάποιος από μια AMG Mercedes.
Το όχημα κινείται από έναν 5,5-λίτρων V8 biturbo κινητήρα που αποδίδει 544 ίππους και 760 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC κιβώτιο ταχυτήτων και πέντε μπλοκέ διαφορικά!
Η Mercedes G63 AMG 6×6 έχει έξι τροχούς και προσφέρει χώρο για μόλις 4 επιβάτες. Αν θέλετε το απόλυτο off-rοad τότε πιθανώς δεν είναι άλλο από αυτό που βλέπετε.
Η G63 6×6 έχει μήκος 5,87 μ. , 2,30 μέτρα ύψος και ζυγίζει 3850 κιλά. Έρχεται με ανθρακονήματα εξωτερικά , LED φώτα, διογκωμένα τόξα των τροχών και ένα διακριτικό, από ανοξείδωτο χάλυβα roll-over bar.
Ο χώρος φόρτωσης του είναι επενδεδυμένος με μπαμπού, αλλά η Mercedes λέει είναι αρκετά σκληρό. Στο εσωτερικό, η AMG 6×6 G63 έρχεται με κόκκινο ή ανοιχτό καφέ δέρμα designo, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα ατομικά καθίσματα, επένδυση οροφής Alcantara και μια ειδική κονσόλα για τους πίσω επιβάτες.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr